2777
2789

بچها میخوام دیگ بسته واسه گوشیم نخرم و وای فای بخریم ولی اصصصصلا از این چیزا سر در نمیاریم یکی ۰تا ۱۰۰ی راهنماییم کنه

مودم جداس شرکتم جدا؟اصلا چجوریه؟کدوماش بهتره؟😓

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

عنوانمم ک اشتباه نوشتم😓

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شرکت مثل مبین نت، پارس آنلاین، شاتل و ... انتخاب کن، باهاشون تماس بگیر، خودشون توضیح میدن، اگر مودم نداشته باشی میتونی از خودشون بخری. یکیو میفرستن برات نصب میکنه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ما مودم tp.link داریم،بسته هم از سایت اسیا تک میخریم، زنگ بزن ۱۵۴۴ راهنمایی و میکنن

بسته هاش چجوریه؟

اها زنگ بزنم صفر تا صدی واسم توضیح میده؟

مودم الان شرکت مخابرات رایگان میده فکرکنم‌ نداد هم باید از اونکا که کامپیوترو لب تاپ میفروشن بخری . میری مخابرات اگه خط تلفن ثابت ندارید ی خط تلفن ثابت بخرید بگید ک میخوام نت خونه رو هم وصل کنم میپرسن چ سرعتی میخوای؟ ۲۵۰ یا ۵۲۰ یا ۱۳۰۰ ک معمولا ۵۲۰ خوبه. بعد دیگه ازنامحدودی ورش داشتن . بهتون مدت دار میدن مثلا هرشیش ماه یکبار

.
یه شرکت مثل مبین نت، پارس آنلاین، شاتل و ... انتخاب کن، باهاشون تماس بگیر، خودشون توضیح میدن، اگر مو ...

اها

کدوم شرکتا بهتره نتشون؟

مودم الان شرکت مخابرات رایگان میده فکرکنم‌ نداد هم باید از اونکا که کامپیوترو لب تاپ میفروشن بخری . ...

اها

یعنی بسته که میخریم لش رو قبض میاد یا بسته جدا میخریم؟

من خودم چند سالی از پارس آنلاین استفاده کردم. 

بعدش مودم بی‌سیم ایرانسل گرفتم که اگر جابجا شدم دیگه مشکل نداشته باشم. 

الآن هم از کلاً نت گوشی استفاده میکنم که همه جا در دسترسم باشه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من خودم چند سالی از پارس آنلاین استفاده کردم.  بعدش مودم بی‌سیم ایرانسل گرفتم که اگر جابجا شدم ...

اها یعنی اگ از مخابرات بگیرم اگ خونمونو عض کنیم نمیشه انتقالش داد و رو خط تلفن میمونه؟

الان زنگ میزنم از دختر داییم دقیقشو بهت میگم .صبر

دستت درد نکنه عزیزم ببخشید به زحمت افتادی

اها یعنی اگ از مخابرات بگیرم اگ خونمونو عض کنیم نمیشه انتقالش داد و رو خط تلفن میمونه؟

هر سری که جابجا میشی باید بری اطلاع بدی تا برات جابجا کنن، چه مخابرات، چه شرکت‌های دیگه. منم برای همین مودم بی‌سیم ایرانسل خریده بودم. مثل همین سیم کارت گوشی باید بسته بگیری، تفاوتش اینه که اون روی مودمه و باهاش صحبت نمیکنی. همین

هر سری که جابجا میشی باید بری اطلاع بدی تا برات جابجا کنن، چه مخابرات، چه شرکت‌های دیگه. منم برای هم ...

اها

نه میخوام شرکتی هارو بگیرم ک هم حجم زیاد بگیرم هم مدت دار چون ۳نفریم تو خونه ک میخوایم استفاده کنیم

اها نه میخوام شرکتی هارو بگیرم ک هم حجم زیاد بگیرم هم مدت دار چون ۳نفریم تو خونه ک میخوایم استفاده ...

یه سرچ بزن توی گوگل، تعرفه خدمات شاتل، یا تعرفه خدمات پارس آنلاین یا هر شرکتی که میخوای. با هم مقایسه کن بعد اونی که به نظرت بهتره انتخاب کن.