2777
2789
عنوان

سونو مو بینید کی آزاد میشه یا شده

102 بازدید | 11 پست

سلام دیروز ۱۵ پریودم بود رفتم سونو فولی ۲۱  و۱۷ داشتم البته قبلنم تنبلی داشتم ....۵ غروبم امپول hcg زدم و ۱۰ونیم شب اقدام...

کی آزاد میشه ؟؟اقدوم ۵ ۶ ساعت بعد موثر بوده؟

من وقتی امپول میزدم ی بار ۴ ساعت بعد ازاد میسد.ی بار۳۶ساعت بعد...از دردش میفهمیدم ک داره ازاد میشه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی امپول میزدم ی بار ۴ ساعت بعد ازاد میسد.ی بار۳۶ساعت بعد...از دردش میفهمیدم ک داره ازاد میشه

عه من نمیدونم والا دقت نکردم زیاد 

یه امپول پنشنبه زدم 

بعد شنبه ینی دیروز تو سونو گف آزاد نشده باز دیروز زدم

یه آمپول باید فردا ینی دوشنبه بزنم و شب اقدام

عه من نمیدونم والا دقت نکردم زیاد  یه امپول پنشنبه زدم  بعد شنبه ینی دیروز تو سونو گف آز ...

من ایقد تخمدانم درد میگرف....ک نگوووووووو

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
عه من نمیدونم والا دقت نکردم زیاد  یه امپول پنشنبه زدم  بعد شنبه ینی دیروز تو سونو گف آز ...

اونیکه ک پنجشنبه زدی احتمالا ۳۶ساعت بعد ازاد بشه.چون میگی شنبه سونو بودی بودش

خدا روشکر که بارداری🤩🤩😍😍 منم گاه گدار درد میگیره نمیدونم کدومشه۰🤣

ممنون عزیزم.نصیبت بشه..والا پدرم درومد ایقد دارو مصرف کردیم من و شوهرم تا شدم.

ممنون عزیزم.نصیبت بشه..والا پدرم درومد ایقد دارو مصرف کردیم من و شوهرم تا شدم.

اره بابا جدیدا چرا دیر باردار میشن جوونا 

منم تنبلی داشتم این ماه خوب شدم ویتامین هم خوردم گاهی 🤦‍♀️🤦‍♀️