2777
2789

پارتنرم رو میگم 

من سه شبه که اومدم شهرستان بهم قول داد به غیر. از کافه توی این سه شب جای دیگه نره

دیشب یهویی بهم گفت ۲۵ام تولد رفیق فابریکمه 

میخاد تو باغ بگیره باید برم.

مطمعنم داره دروغ میگه چون سه شب نرفته بیرون داره دروغ میگه.

بهش گفتم نمیخام بری تو توی رابطه ای پس نباید مکانی به اسم باغو بری

منم گفتم اگه رفیقات دوست دخترشانو‌ آوردن چی گفت نه نمیزارم منم گفتم مگه دست توعه که نزاری اونا میارن.

بعدم گفت همینجوریع من نمیتونم تولد رفیق مو نرم 

منم خیلی عصبانی شدم یه خورده دیگه هم بحث کردم باهاش.

بهش گفتم شرایط همینه میخای. بمون میخای برو گوشیم قطع کردم روش.

الان سه ساعت گذشته از اون موقع

مطمعنم که دختر هست.

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

چقدر سخت گیرین 

بنده خدا فقط باهات دوست شده اسیر که نگرفتی 

الان اگه یه مرد اینارو به یه دختر گفته بود می گرفتن پارش می کردن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنقدر دیگه نباید حساس باشید

خب توی رابطه هست. وقتی که اون از من توقع داره هرجایی نرم منم باید ازش توقع داشته باشم.

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

چقدر سخت گیرین بنده خدا فقط باهات دوست شده اسیر که نگرفتی الان اگه یه مرد اینارو به یه دختر گفته بود ...

مگه نمیگه به من؟؟

اون از من توقع داره هرجایی نرم خودمم نمیرم .ولی اون توقع داره نرم منم باید توقع داشته باشم‌

عزیزم بزارش تو شیشه مربا درش هم سفت ببند بعد بزار تو کمد و در کمد قفل کن....چون تو جامعه پر از دختر دیگه اس تو محل کار یا تحصیلش حتی تو پیاده رو هم دختر هست...چقدر رابطه هاتون سمیه...

مگه نمیگه به من؟؟اون از من توقع داره هرجایی نرم خودمم نمیرم .ولی اون توقع داره نرم منم باید توقع داش ...

توقع نرفتن به تولد دوستش؟؟؟

آفرین همینطوری از هم توقع داشته باشین ببینم آخرش چی میشه 

احساس می کنم نهایتا ۱۸.۲۰ سالتون باشه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

عزیزم بزارش تو شیشه مربا درش هم سفت ببند بعد بزار تو کمد و در کمد قفل کن....چون تو جامعه پر از دختر ...

منظورم با استارتر نیست ولی بعد آدمای اینطوری دو سه سال بعد میان تاپیک میزنن میخوام جدا بشم!

عزیزم بزارش تو شیشه مربا درش هم سفت ببند بعد بزار تو کمد و در کمد قفل کن....چون تو جامعه پر از دختر ...

چی میگی اون تولدی که مختلط فرق داره با خیابون بازار خیلیم فرق داره البته این که دوس پسر داره طبیعی اینطور باشن 

❤️