2777
2789
عنوان

چال کمر کیا دارن بیاین بگم چیه😜

| مشاهده متن کامل بحث + 36902 بازدید | 110 پست
خوب ببین این پارچه الان‌مده من هر روز ی مد حددد داره میاد اگ‌مراسم در پیش داری بدوز  .ولی هزینه ...

مراسم زياده من زياد نميرم...

و اينکه من با مد پيش نميرم

ممکنه امسال بدوزم و بپوشم پنج سال بذارم تو کمد دوباره مدش کنم😂😂😂😂😂

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم بخوابم‌بچه ها شب بخبر فردا شوهرم‌چالامچ میاره جلو چشم‌اگ‌بیدار نشم😂😂😂😂😘😘😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
مراسم زياده من زياد نميرم... و اينکه من با مد پيش نميرم ممکنه امسال بدوزم و بپوشم پنج سال بذارم تو ...

خوب پس بدوز ک‌داسته باشی اماده

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
من رفتم بخوابم‌بچه ها شب بخبر فردا شوهرم‌چالامچ میاره جلو چشم‌اگ‌بیدار نشم😂😂😂😂😘😘😘

مرسي گلم کمکم کردي

فدات باي باي

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،

منم دارم البته ترجیح میدادم لپم چال داشت که نداره 🤣

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
منم دارم البته ترجیح میدادم لپم چال داشت که نداره 🤣

این دیگ‌چال واسه نیمه گشدته اون حتما دوس داره

برخی افراد در قسمت پشت کمرشان دو حفره بسیار سطحی مانند چال چانه دارند و این چال در برخی از زنان و مر ...

من دارم 😍چال چونه هم دارم🥰گفته نشانه سلامته و روابط زناشویی موفق خداشاهده تنها مرضی ک فعلا ندارم مرگه شوهرمم منو بخاطر بچه دارنشدن هی میزنه و اجازه داده خواهرشوهرومادرشوهروبرادر شوهرم بزنن میگه هروقت بچه دارشدی پشتت وامیستم. خودشم نمیره ازمایش بده چون تنهاجای سالمی ک دارم رحممه مشکل از من نیست ولی قبول نداره مادزش نمیذاره😐خلاصه جفتش واس من برعکسه هم سلامت هم زناشویی😂

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
من دارم 😍چال چونه هم دارم🥰گفته نشانه سلامته و روابط زناشویی موفق خداشاهده تنها مرضی ک فعلا ندارم م ...

عزیز دلم‌خیلی ناراحت‌شدم‌گفتی اینو از خدا میخوام‌ هروقت ب صلاحتون بود ی بچه سالم‌بزارت بغلت من تنها چیزی‌ک‌ازیتم‌میکنه همیشه اینه ک‌میگم خدا نباید ما زنارو با این‌درد امتحان‌کنه بچه دار نشدن‌خیلی درد بدیه خیلی امیدورام‌مشکل از‌هرکدوم‌هست رفع بشه من‌خودمم‌دوست دارم‌بچه خیلی ولی ب دلایلی همسرم‌قبول نمیکنه.

عزیز دلم‌خیلی ناراحت‌شدم‌گفتی اینو از خدا میخوام‌ هروقت ب صلاحتون بود ی بچه سالم‌بزارت بغلت من تنها ...

فداتشم  گلم مرسی خداازدهنت بشنوه و خدا همسر شمارو هم راضی کنه نظرش عوض بشه الهی❣️

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
فداتشم  گلم مرسی خداازدهنت بشنوه و خدا همسر شمارو هم راضی کنه نظرش عوض بشه الهی❣️

عزیزی خانومی هرجا هستی سلامت باشی❤