2777
2789
عنوان

شیرخشک هیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 49286 بازدید | 22 پست
چه خوب😍👏 الان همراه هیپ یه شربت بنام اپتایزر تجویز کرده برای اشتهاش هیچ جا پیدا نکردم فعلا... آر ...

اگه فقط از سر شیشه خوشش میاد میتونی فرنی یا سوپاشو میکس کنی ی شیشه براش بگیر یکم سرشو باز تر کن با شیشه بهش بده بخوره روش خوبی نیست ولی وقتی چاره ای نداری مجبوری دختر خالم مجبور شد ب دخترش اینجوری غذا بده خداروشکر وزنش خوب شد .خواهش میکنم عزیزم 😘

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
اگه فقط از سر شیشه خوشش میاد میتونی فرنی یا سوپاشو میکس کنی ی شیشه براش بگیر یکم سرشو باز تر کن با ش ...

خوب اینجوری هم سخته...غذاهای سفت تر اون وقت دیگه راهی براش نمیمونه..اوایل با قطره چکون سوپ و فرنی میدادم😂

باید یه جوری عادتش بدم..مرسی عزیزم😍😍

خدا صلاح مارو بهتر میدونه🙏☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم...وزنش کند داره جلو میره..چون‌بدغذاست...۸‌ماهشه😔

سلام گلم منم پسرم ۲ ماهس دکتر گف هیپ خیلی خوبه میخاستم ببینم شما استفاده کردی خوب بود؟ بد مزه نبود؟ چون من ببلاک میدم یکم شیرینش مبکنم که بخوره.نفخ و تینا یا یبوست و اسهال نمیاره؟

سلام خدمت همگي

شير خشك هيپ واقعا با همه شير خشك هايي كه امتحان كردين متفاوته

ما چند وقت داريم استفاده ميكنيم واقعا عاليه

هم سبكه هم زود هضم و هم رفلاكس خيلي كاهش ميده و واقعا خوشمزست تنها مشكل اينجاست كه بعضي وقتا هيچ جا پيدا نميشه 

اگه امتحان كرديد اكي بود حتما براي دفعات بعد تعداد خريد كنيد

عزیزم شما چیکار کردید با نی نی تون که غذا نمیخورد؟ و اینکه شیر خشک عیپ خوب وزن داد بهش؟

سلام عزیزم من‌دیراومدم نینی سایت شرمنده😍آره بدنبود..ولی بعدش کمیاب و گرون تر شد..دوباره نان رو شروع کردیم 

سلام گلم منم پسرم ۲ ماهس دکتر گف هیپ خیلی خوبه میخاستم ببینم شما استفاده کردی خوب بود؟ بد مزه نبود؟ ...

سلام عزیزم ببخشید من دیراومدم...والا خوب بود ولی گرون شدو کمیاب..دیگه نان خریدیم..ولی فکر کنم مزیت هیپ چرب بودنشه...