بچه ها من خيلي وقته همش يكي دوميون نماز ميخونم خيلي ناراحتم و ميدونمم بايد بخونم اما نميخونم انگار كه برام عادي شده تروخدا بترسونيدم يا يكچيزي بگيد بره تو سرم و واقعا جدي بگيرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با عشق و لذت بخون به نعمت هایی که خدا بهت داده فکر کن و با خودت بگو که بابت این همه نعمت فوق العاده باید نماز بخونی و اینطوری حالت موقع نماز حال خیلی خوبی میشه
خدا ترسناک نیست، چیزی ک ترسناکه همین تفکر غلطه، ک از ترس سمت خدا بریم، با ی رفیقت چجوری میگی میخندی درد دل میکنی حال میکنی، با خدا هم باید از دلت حال کنی، حالا چ سرنماز ، چ تو خلوتت ک حرف بزنی باهاش
نه اشتباه نکن هیچکس منکر مهربونی خدا نیست اما تو قرآن خدا هم از بهشتش گفته هم از جهنمش...اگه ترس از ...
ترجیح میدم بحث عقیدتی نداشته باشم، مخصوصا تو دنیای مجازی، فقط اینکه توصیه میکنم، ب عقیده ی کسی نگید اشتباهه، یا اشتباه میکنی، چ بسا ک همین نظرو طرف مقابل در قبال نظر و عقیده ی شما داره، و بقولی عیسی ب دین خود، موسی ب دین خود، ما میتونیم نظر یا پیشنهادی بدیم، اما اینکه عقیده دینی کسی و نفی نکنیم
من گفتم اشتباه نکن این توصیه بود،ولی شما به عقیده ی من گفتی ترسناک!!! پس قبل از اینکه این حرفا رو ب ...
دوست عزیز جبهه گیری در قبال چی؟ من اصلاا شمارو مخاطب قرار ندادم، شما زیر پست بنده ریپلای کردی، و جواب دادم، من کی شمارو مخاطب قرار دادم ک بخوام ب شما یا عقیدت بگم ترسناک؟؟؟؟؟؟ دقت کنید لطفا پستی ک مربوط ب تاپیک استارتر بوده و رو ب خودتون گرفتین، و دقیقاا منو نفی کردین. موفق باشید