yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 عنوان کسی سردوز پروانه داره؟لطفا راهنمایی کنید 1246 بازدید | 10 پست من چن روزه گرفتم امروز موقع کار اصلا اضافی کنار پارچه رو دیگه برش نمیزد ولی میدوخت وتمیز درنمیومد ،تجربه ای دارین چرا برش نمیزنه اضافی پارچه و 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم .... 1398/11/20 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_f عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 مگه میشه ؟ اصلا امکان نداره! خیلی شده برش بزنه ولی ندوزه ولی برعکسش نمیشه لطفا لایک نکنین مرسی💝
fatemeh_f عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 عکس بفرست ببینم! اخه تیغه چرخ حتی اگه نخ هم وصل نکنی و همینجوری کار کنی برشو میزنه لطفا لایک نکنین مرسی💝
yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 الان خونه نیستم میفرستادم اصلا برش نمیزنه نمیدونم چرا 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5352 حتی اگه دوخت نکنه برش رو حتما میزنه تعجب میکنم اینو میگی مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 مگه میشه ؟ اصلا امکان نداره! خیلی شده برش بزنه ولی ندوزه ولی برعکسش نمیشه بخدا دوخت میزنه ولی برش نمیزنه حالت کشی پیدا میکنه کنار پارچه 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5352 الان خونه نیستم میفرستادم اصلا برش نمیزنه نمیدونم چرا شاید لبه پارچه رو خیلی رو ب بیرون میگیری نمیره زیر تیغش مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 شاید لبه پارچه رو خیلی رو ب بیرون میگیری نمیره زیر تیغش نه امتحان کردمهمه جوره 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
fatemeh_f عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 بخدا دوخت میزنه ولی برش نمیزنه حالت کشی پیدا میکنه کنار پارچه پارچه رو درست میذاری؟ باید تیغ چرخ دقیقا گوشه کناری پارچه و روی پارچه قرار بگیره لطفا لایک نکنین مرسی💝
yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 من نخ مخصوص سردوز نمیزارم روش ازاینا که چرخ خیاطی میزارن ازاونا،به نظرتون میتونه ربطی داشته باشه 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
yaghish مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 329 پارچه رو درست میذاری؟ باید تیغ چرخ دقیقا گوشه کناری پارچه و روی پارچه قرار بگیره آره بلدم ،چن باردوختم این دفعه کلا اینجوری شد 💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....