2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینهمه بی حیایی خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄😳 مگه میشه آخه  پوشش هرکسی مشخصه همون اول یعنی اولش چادری بودن بعد همین که شما هزدواج کرد ...

خانوما فکر کنم منظورشون اینه که اول خودشونو سرو سنگین و ادم حسابی نشون دادن بعدش که کار حل شده بددهنیو رفتارای زشتو زننده را شروع کردن. طبیعی هم هست بالاخره ادم توی مهمونی و وقتی که مهمون داره یا رفته خاستگاری یا جلوی تازه عروس یکم خودشو کنترل میکنه. بنده مثله این خانوم نه اما در حد کمترش تجربشو دارم. خدا صبرش بده

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

ببین استارتر جان ماهم تو فامیل نزدیک مثل خواهر و داماد و پسرخاله و همسرش و دخترخاله و همسرش و کلا نزدیکامون آزاد میپوشیم  و یکمی هم راحت‌تر از بقیه مواقع حرف میزنیم،برای هممون جا افتاده‌ست این موضوع و کسی برداشت بد نمیکنه و همیشه هم احترام بینمون هست و نگاه کثیفی هم وجود نداره که اگر بود خودمون و شوهرامون زود میفهمیدیم و دایره روابطمون محدود میشد

اینارو گفتم که بگم اگر همه باهم راحتن لزوما نشونه‌ی بی‌حیایی و زنگ خطر برای اتفاقای ناهنجار و بد نیست.فقط مدل شما و اونها متفاوته و خب چون اونا یه فامیلن و شما تکی باید کنار بیای با این قضیه که اذیت نشی.

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
انگاری اسی میخواد اینارو تغییر بده و کنترلشون کنه.ولی نمیتونه

نه عزیزم،بحث تغییر دیگران نیست،چون هرچه میگذره بیشتر میفهمم انتخابم اشتباه بوده و اصلا تو جمعشون راحت نیستم،چون حرف مشترکی باهاشون ندارم و از همه نظر تفاوت داریم