2777
2789
عنوان

آنزیم های کبد در بارداری

802 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه 

بعد از چند وقت اقدام بالاخره باردار شدم ولی تو آزمایش هام آنزیم های کبدم زیاد نشون داده کسی تجربه اینچنین داشته ؟ 

چیکار می تونم بکنم 

۸ ماه پیش هم این مشکل رو داشتم کپسول زرد چوبه خوردم صبح ها ناشتا خوب شدم ولی الان می ترسم 

دوستان تو رو خدا اگه کسی مشکل مشابه داشته کمکم کنه 

از متخصص غدد وقت گرفتم یه هفته دیگه وقت داده

توی بارداری همه مشکلی براادم پیش میاد تاماه اخر.ازپایین اومدن پلاکت تا انواع واقسام مشکلات.عوارض بارداریه.

خودتو بسپار دس خدا.دکتر برو زیرنظر باش ولی خیلی خودتو ننداز تو دست این دکترا.استرس ادمو بیشتر میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم برا فردا وقت گرفتم شما اطلاعاتی ندارین ؟ خطرناکه؟

خوبه دیگه جای نگرانی نیس پس

نه عزیزم اگه از قبلش هم همینجوری بودی الان خطر آنچنانی نداره بعد بارداری میتونی اگه انسداد در اثر سنگ بوده باشه ای ار سی پی کنن الان فقط دارو میدن و تحت نظر میگیرن (البته بستگی به مقدار افزایش آنزیم ها داره ها)

عزیزم خودم درس میکردم کپسول خال خریدم و پر از زرد چوبه می کردم ولی شما که باردارین نمی دونم درسته یا ...

ببخشید صبح ها ناشتا می خوردی و چند روز؟؟؟ 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه