2777
2789

احتمالا کودک شما با دیدن این کتونی ذوق زده خواهد شد و شاید حتی دوست نداشته باشد شب ها نیز آن را از پای خود دربیاورد.

خرید این کفش به آسانی می تواند کودک شما را تشویق به حرکت و جنب و جوش بیشتر کند. این کفش لایت شوز بچگانه در شب و مکان های تاریک جلوه ای فوق العاده زیبا و جذاب دارد.

بانومد یکی از معتبرترین فروشگاه های ارائه دهنده کتونی و کفش چراغ دار ویژه دختربچه ها و پسربچه هاست. این کفش ها با رویه از جنس چرم مصنوعی و با کیفیت مناسب در دوخت به بازار ارائه شده اند.

جنس رویه کفش: پارچه ضذآب
جنس کف کفش: لاستیک
دارای یک ردیف چراغ LED در کفی کفش

ارسال به سراسر کشور

بانومد دارای نماد اعتماد الکترونیکی

ارسال رایگان برای خریدهای بالای 150 هزار تومان

گارانتی سلامت فیزیکی محصول

برای خرید در سه سایز 28 ، 29 و 30 کیلیک کنید. قیمت 130 هزار تومان

https://bit.ly/2UCDD7U

برای خرید در سه سایز 31 ، 32 و 33 کیلیک کنید. قیمت 165 هزار تومان

https://bit.ly/2H5FSZh

تو بایدخودت دلیلِ خوب زندگی ات باشی

چه بزرگن 😀

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای موقعی ک بچه بودم چقدر اینا رو دوستداشتم😍 هیشکی برام نگرفت! همیشه ب دلم موند

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴