2777
2789

دکتر من بود تو بارداری😢😢😢😢ببین مطبش همون محدوده درمانگاه فاطمه الزهراس ی بانک ملت اونحا هست سر اون خیابون ی تابلوه بزرگه اسمش هست مطبش اونجاست پیش بانک ملت .دکتر خوبیه 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درمانگاه ک میای بیرون ب سمت پیروزی ماشین سوار شی یکم بره پایینتر پیش بانک ملت میبینی مطبشو خب چرا درمانگاه نمیری؟؟؟من همیشه میرفتم درمانگاه خوب وقت میذاره ب سوالاتتم جواب میده 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
پس چرا اشک ریختی?! زایمان پیشش انجام دادی؟

نه بارداریم ۲۲هفته تموم شد دیگه م نرفتم پیشش اصن نگفتم بهش اینجوری شد 😭😭😭😭

از درمانگاه ک میای بیرون ب سمت پیروزی ماشین سوار شی یکم بره پایینتر پیش بانک ملت میبینی مطبشو خب چرا ...

میرم درمانگاه پیشش 

میگه باید ی جا تشکیل پرونده بدی

تو درمانگاه تشکیل پرونده نداد

نه بارداریم ۲۲هفته تموم شد دیگه م نرفتم پیشش اصن نگفتم بهش اینجوری شد 😭😭😭😭

الهی 

چرا 

استراحت مطلق بودی؟

من ک خیلی داغونم امیدوارم مشکلی پیش نیاد

دهانه رحمم کوتاهه

همیشه منو میدید میگفت وای چقد غرغر میکنی میگفت انقد ضعیفی تا ۳۲ ۳۳هفته بزور برسی اخرم نرسیدم☹☹☹☹☹

همیشه منو میدید میگفت وای چقد غرغر میکنی میگفت انقد ضعیفی تا ۳۲ ۳۳هفته بزور برسی اخرم نرسیدم☹☹☹☹☹

خیلی ناراحت شدم

ان شا الله خدا ی بارداری اسون و بی دردسر با ی فرشته ناز بهت بده

الهی  چرا  استراحت مطلق بودی؟ من ک خیلی داغونم امیدوارم مشکلی پیش نیاد دهانه رحمم کوتا ...

چندهفته ای چرا سرکلاژ نکردی؟؟برو پیشش شاید حلقه پساری بزاره.اره مطلق مطلق بودم ولی خدا نخاست 

خیلی ناراحت شدم ان شا الله خدا ی بارداری اسون و بی دردسر با ی فرشته ناز بهت بده

فدات ممنون گلم انشالله 😍

چندهفته ای چرا سرکلاژ نکردی؟؟برو پیشش شاید حلقه پساری بزاره.اره مطلق مطلق بودم ولی خدا نخاست 

سونو شکمی ۲۸بود

سونو واژینال ۳۲

گف نمیخواد فقط استراحت کن و امپول پرولوتون داد

استراحت مطلق کن فقط مطلقا دوست منم اینجوری بود ۲۴ بود با استراحت پورلوتون ب ۳۷هفته رسوند زایمان کرد