2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم شوهرت کجاست؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
داریم جدا میشیم بالامجان

نمیشه که جدا نشی😔😔😔😔😔

جدانشو حیفه بخدا😔

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
خیلی تلاش کردم به اندازه یه اعدامی که حقش اعدام نبود و برای آزادی تلاش میکرد این تشبیه رو یکی از اطر ...

عزیزدلم فدات شم عزیزمممممم.....

واست دعامیکنممممممممم خدا گره ازمشکلت واکنه 💝

اگر صلاحت برگردن به شوهرته به شوهرت برگردی فدات شم

عزیزدلم فدات شم عزیزمممممم..... واست دعامیکنممممممممم خدا گره ازمشکلت واکنه 💝 اگر صلاحت برگردن به ...

مرسی مهربونم

نه عزیزم خودم هم ازش متنفر شدم 

بحث امروز فردا نیست ۲ساله  از هم هیچ خبری نداریم ی کلمه با هم حرف نزدیم 

فقط می‌دونی بعضی خاطره ها هستن که قلبت رو می‌کشه دلت برای اون آهنگ اون حال خوب اونموقع ها تنگ میشه نه اون آدم که اون قدر در حقت نامردی کرد 

حتی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی حالم بده شایدم بیشتر از تو،یه چشمم اشکه و یه چشمم خون

منم همین الان دارم گریه میکنم 

می‌دونی همیشه طلاق یه تکه از قلبت رو با خودت می‌بره 

راه جبران نداره 

تو هر چی باشه مشکلت راه جبران داره اما طلاق ی چیزی که دیگه تموم تموم راه جبران نداره

نه صرفا برای اون آدم برای اینکه یه خاطره یه آدم تو ذهنت شکل گرفته نمیتونی فراموشی بگیری همیشه تو خاطرت میمونه و این عذابه