2777
2789

البته که تا عید خیلی مونده ولی نه خیلی زیاد 

اول عید سال ۹۹ 

( چه باحال ۱۳۹۹ 😍من۳۱  سالمه امیدوار بودم امسال ازدواج کنم نشددد 😢از این جهت گذر زمان واسه من و امثال من ناراحت کننده است)

من مجردم ،آقا پارسال هییییچکی از فامیل اجیل نذاشت مامان ساده ی من اجیل با پسته فراووون گذاشت ای خدا چقدر گفتم بهش  🤕🤕کاش لیاقت داشتند بد نبود 

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خوشبخت بشی وتو سال جدیدهمسر خوبی نصیبت بشه

من عید انشالله زایمانمه و همه ی برنامه هامونواین نینی تعیین میکنه که چی بشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پارسال شوهرم چهار مغز خرید من خیلی عصبانی شدم امسال آجیل نمیذارم بخره وسلام

خونه ما که خانواده خودم میاد بابامو ابجیام.خانواده اقا هم خواهرش میان. پس همه خودمونین بهترین ها رو هم براشون میخرم تازه مگه مهمون چقدر میخوره اجیل!!بهانه مهمانا هست بیشترشون میخوریم

خدایا هزار مرتبه شکرت   
انشالله خوشبخت بشی وتو سال جدیدهمسر خوبی نصیبت بشه من عید انشالله زایمانمه و همه ی برنامه هامونواین ...

من پرسال عين شما بودم

٢٩ اسفند دنيا اومد و سال تحويل بيمارستان بودم

ايشالا به سلامتي فارغ بشي

برا من موقع زايمانت دعا كن

خدايا خودت حافظ پسرم باش
من پرسال عين شما بودم ٢٩ اسفند دنيا اومد و سال تحويل بيمارستان بودم ايشالا به سلامتي فارغ بشي برا ...

چشم عزیزم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

امسال نه لباس میخرم نه وسایل عید میرم مسافرت ولی هرسال میوه هامونوچند مدل شوهر خواهرم از حجره اش میاورد دم درمون اجیلم مادرشوهرم میخرید شکلاتی مامانم😍😂😂کلا مفتی میفتاد برامون شب یلدام همین جوری مفتی میفته همه چیزمون 😂

بعضيا وضعشون خيلي خوبه اجيل ميزارن

ما كه والا نميتونيم بزاريم تازه فاميل ما وقتي ميان تا ته چيزيو در نييارن نميرن😂

اللته نوش جونشونا ولي مثلا دختر خاله ام دبستانيم هستا پارسال خونه اون يكي دخترخاله ام ٣ تا كاسه اجيل خورد

ماشالا همشون همينطورن يعني اگه بخوايم اجيل بداريم بايد ١ تومن شايدم بيشتر اجيل بخريم

خدايا خودت حافظ پسرم باش