2777
2789

من ندوس😐

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

ن می دا نم

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم اخر دنیاس

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

نه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

🙌

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
بستگی داره از کجا بیای پرند ولی واقعا خانواده های اپن و باز و سبک زندگی متفاوت و بچههاشون اغلب پررو ...

سبک زندگیاشون چطوره عزیزم میشه بیشترتوضیح لدی؟؟ ازلحاظ امنیت چطوزه

فاز صفر و یک خب خیلی آباد تره و گرون تر. ولی درکل جای بدی نیست خلوت و آروم. ولی بنظرم مناسب کسایی که ...

خوب ماشبن ک همه جالازمه چه فرقی دازه کجاباشی شهرای دیگه هم ماشبن لازمه خوب

خوب ماشبن ک همه جالازمه چه فرقی دازه کجاباشی شهرای دیگه هم ماشبن لازمه خوب

نه تمام نقاط تهران ماشین لازم نیست.... ازبس خیابون هاش پر مغازه‌ و ََشلوغن.... سر هرکوچه ای وایسی هرجا بخوای بری ماشین هست. اسنپ و اینا که هیچی. 

ولی منظورم به خرید کردنه....

ولی پرند فاصله مغازه ها تا خونه خیلی دوره و اینکه اگه جایی بخوای بری تو خود پرند.... ماشین نیست 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
سبک زندگیاشون چطوره عزیزم میشه بیشترتوضیح لدی؟؟ ازلحاظ امنیت چطوزه

ببین ، توهین به مردمش نباشه ، داریم اونجا خانواده های خیلی پولدار یا خانواده تحصل کرده مثل پزشک و اینا که تو باغ ویلاهاش زندگی میکنن یا خانواده های مذهبی هم داریم ، ولی خب افراد به اصطلاح بی بند و بار و خانواده های مشکل دار و طلاقی و اینا هم توشون زیاده .

امنیتش که مث بقیه ی جاها