2777
2789
عنوان

❤❤واکنش همسرم به بارداری سه قلوووووییم❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 34550 بازدید | 730 پست
همونجا میشینه زمین اونقدررررررر  از ته دل اشک میریزه  میخنده که من تا حالا ندیده بودم یه ...

ای جوووووووووونم خداااااا ان شا الله حاملگی خوبی داشته باشی دخترررر خوشحالم برات  

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

من‌ ک بی بی مثبت شد سریع ساعت ۲ رفت سه تا دیگه خرید ک مطمئن شه خخخخ

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جوووووووووونم خداااااا ان شا الله حاملگی خوبی داشته باشی دخترررر خوشحالم برات    

خیلی ممنونم عزیزم 😍

این تاپیک مال دوماه پیش بود یه پست گذاشتم برا بکی اومد بالا😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
خیلی ممنونم عزیزم 😍 این تاپیک مال دوماه پیش بود یه پست گذاشتم برا بکی اومد بالا😂

عزیزززززم دلم شاد شدددد برات 

خیلی ممنووون بابت دعاهای خوشگلتون  خواهش میکنم  لطف دارید  من پست هاتونو رو خیلی دو ...

ممنونم‌ نازنینم، لطف و محبت شما رو میرسونه 😊❤

امیدوارم همیشه شاد و خرسند باشید 🍃

و متقابلا مانا باشید عزیزدلم 😀❤

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

خدا حفظشون کنه؛ انشالله سالم و سلامت به دنیا بیان و بغل بگیریشون  

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
خدا حفظشون کنه؛ انشالله سالم و سلامت به دنیا بیان و بغل بگیریشون    

خیلی ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگتون😍

ایشالله 

سلامت باشید

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن