2777
2789

میخوایم برای خرید بریم قشم میخواستم بدونم هنوزم مث قبل قیمت وسایلش پایین تر از جاهای دیگه اس؟برای جای خواب و غذاتون چیکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازگیا ب سفر قطر کردم

چطور اوضاع میشه رفت 

چقدر هزینه میشه

کلا

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مثل قبلا نصف قیمت نیست 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

خانواده من رفته بودن میگفتن ی سری چیزاشون تهران ارزونتره و همشون هم تهران هستن فقط براگردش خوبه و وسیله آوردن بیخوده چون حتی گرونتر از تهرانه 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

ما پارسال رفتیم ولی چون خریدمون  و انجام داده بودیم برا خرید نرفتیم یه دفعه به سرمون زد و رفتیم ..برج ۱۲ رفتیم .و جنسا اینقدر هم ارزون نبودخودشونم می گفتن چون درهم گرون شده اینجا هم گرون شده...ولی چه حالی داد یکی از بهترین سفرها بود چون هم خلوت بود هم هوا خوب هم مردم خوب ..برو و انشالله خوش بگذره

ما پارسال رفتیم ولی چون خریدمون  و انجام داده بودیم برا خرید نرفتیم یه دفعه به سرمون زد و رفتیم ...

بیشتر دلم میخواد برا خرید برم...اخه میگن جای گردشی زیاد نداره..شوهرمم کیش رو ترجیح میده ولی بهش گفتم بریم قشم خرید زیاد داریم

بیشتر دلم میخواد برا خرید برم...اخه میگن جای گردشی زیاد نداره..شوهرمم کیش رو ترجیح میده ولی بهش گفتم ...

از نظر من برای خرید اینقدر هم ارزون نیست .خریدم زیاد نکردم ..ولی برو تا خودت دستت بیاد .ضرر نمیکنی