2789
عنوان

زن داداش حسودم دیوانه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 76 پست
زنگ بزن بگو من یه مدل بهتر دیدم میخوام اینو بفروشم میخوای بیا مال منو بخر با اون قیمت

خب میخره

من کلی گشتم چش بازار رو کور کردم تا اینو پیدا کردم خیلی ام دوستش دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با اينكه يكي مثل مدل لباس يا وسيله هامو داشته باشه مشكل ندارم، مشكل من اينه خانواده همسرم قيمت همه چي رو ميپرسن!😐😰

هرچي كه فكرشو بكنين! يعني آمار دقيق دخل و خرج ما رو بايد داشته باشن واقعا اذيتم ميكنه اين موضوع

ديشب عروسي بوديم يهو ازم پرسيدن چقد كادو ميدي؟ اصلا تو خانواده و اطرافيان من سوال راجب حقوق و درآمد و مبلغ اجاره خونه و قسط و سوال راجب قيمت وسيله ها عرف نيست!

خب میخره من کلی گشتم چش بازار رو کور کردم تا اینو پیدا کردم خیلی ام دوستش دارم

نه بفهمه تو داری عوض میکنی نمیخره ازت صبر میکنه ببینه چی میخری هی ابراز ناراحتی کن بعدم به قیمت خریدت بهش بده خوبه که میری یه مدل دیگه میخری عین اون نمیشه اگه خیلی مهم برات ولی مطمعنم نمیخره ازت

عروسی خواهرزاده ام بود من لباس گرفتم اونم نزدیک عروسی رفت مثل اونو گرفته بود داشتم میمردم. یکی از خواهرام به دادم رسید زنگ زدم به خواهرم گفتم فلانی مثل لباس من گرفته گفت بسپار به من زنگ زده بود بهش گفته بود لباساتو ببر عوض کن یه لباس دیگه بهت میادو هندونه زده بود زیر بغلش اونم رفت لباسو عوض کرده بود

خب این یعنی قبولت داره و از سلیقه تو خوشش میاد 

بهش میگفتی خب اونجوری تکراری میشه رنگای دیگه و مدلهای قشنگ دیگه هم بود ولی اگه دوست داری برین یه دور بزنین 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چندساله تو نی نی سایتی اونوقت نمیدونی که عروسا همه گلن وخواهرشوهر خار؟الان اگه خواهرشوهره از عروس تقلید میکرد همه میامدن میگفتن راس میگی خواهرشوهرت خیلی حسوده😏😏

ببخش تا آرامش داشته باشی😌🤗

به نظرم یه جوری که کاملا متوجه بشه بگو چقدر زشت و بده که کسی از خودش سلیقه نداشته باشه و بخواد مدام تقلید کنه

من خواهرشوهرم انقدر بدبخت بود که توی عقد من دقیقا مدل و رنگ لباس منو دوخت فقط لباس من تور بود  مال اون ساتن

بهتر بود به شوخی و خنده بهش میگفتی یه مدل دیگه بخره بهتره 

یه جوری توپ رو تو زمین اون مینداختی و میگفتی خوب نیست که بوفه هردومون مثل هم باشه که از قشنگی خونت کم میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی