2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس فتا

شوهرم تو دادگاست میگه انقدر باید بری و بیای از پولی که از دست دادی بیشتر باید بدی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
برام مهم نیست هزینش ...ولی امثال این خانم باید ادب بشن 

آره منم موافق ادب کردنشونم

ولی خب گفتم اینم در نظر داشته باشی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آره منم موافق ادب کردنشونم ولی خب گفتم اینم در نظر داشته باشی

قیمتهاش برا جذب مشتری کم میزنه ولی چه فایده هر 100تا یکی ارسال نمیکنه...عکس هم دارم...تازه طلبکار هم هست ...بهش گفتم پسرم بهونه میگیره بفرست ...لج کرده ...خدا...از 11دی فرستادم الانم 29 بهمن...الهی خیر نبینه

نمد سفارش دادم...اماده کرده ...تو گروه زدم خانم ارسال کنین دیگه بعداز 23 روزه....لج کرده میگه چرا تو ...

گوه خورده .شمارشو داری؟ برو پلیس فتا پیگیری کن .اگه هم فامیل داشته باشید بانک از رو شماره کارتش اسمشو میفهمی . زنگ بزن تهدیدش کن . برو پلیس فتا پدرش دربیار . خودش میفهمه چه غلطی کرده . پارسال عید منم تو یه پیجی ازم دزدی شد میخواستم مانتو بگیرم . یکی دیگه هم پیدا کردم از طریق اینستا اونم دزدی شده بود بنده خدا اون پیگیری کرد .ماهم تهدید کردیم .پولمونو پس گرفتیم 

گوه خورده .شمارشو داری؟ برو پلیس فتا پیگیری کن .اگه هم فامیل داشته باشید بانک از رو شماره کارتش اسمش ...

اره بخدا دیدین که عکسم گذاشتم که کسی فک نکنه اشتباه میگم ....از شماره کارت ...تلفن ... همه چی عکس دارم ...برام مبلعی که فرستادم مهم نیست فقط میخوام امثال اینها ادم کنم

قیمتهاش برا جذب مشتری کم میزنه ولی چه فایده هر 100تا یکی ارسال نمیکنه...عکس هم دارم...تازه طلبکار هم ...

خدا لعنتش کنه

میگی بعضیا رو میفرسته

این چجورشه دیگه

خدا لعنتش کنه میگی بعضیا رو میفرسته این چجورشه دیگه

خدا لعنتش کنه واقعا"....من تو گروه زدم خانم ماله منو چرا نفرستادی الان 23 روزه...میگه چرا منو تو گروه خراب میکنی منم اذیتت میکنم...الان عکسشو میفرستم نگاه کن