2777
2789
عنوان

کد بورسی

98 بازدید | 16 پست

من تابستون با کد ملیم تو کارگزاری اگاه ثبت نام کردم تا الان دیگه سراغش نرفتم الان خواستم وارد بشم دیدم نام کاربری و رمز عبورما یادم رفته.کسی میدونه چطور باید بازیابی کنم اکانتم رو؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
زنگ بزن خود کارگزاری بپرس

همون شعبه مرکزیشون که تهرانه؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تهران هستی؟ البته هر شهری واسه خودش داره  همون جا ک رفتی ثبت نام کردی هم بپرسی میدونن

نه تهرانی نیستم.اخه حضوری نرفتم اینترنتی انجامش دادم دیگه واسه کارای حضوریش نزفتم ولش کردم تا الان

زنگ بزن کارگذاری کد ملیت بگو  میگه

مرسی عزیزم  

نه تهرانی نیستم.اخه حضوری نرفتم اینترنتی انجامش دادم دیگه واسه کارای حضوریش نزفتم ولش کردم تا الان

اها از ۱۱۸ میتونی شماره کارگزاری شهر خودتو بگیری

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
اها از ۱۱۸ میتونی شماره کارگزاری شهر خودتو بگیری

اها اره.

شما تو بورس فعالیت دارید؟

بله عزیزم

میتونم خصوصی پیام بدم؟؟فقط من ممکنه زیاد سوال بپرسم ها.اگه ناراحت میشید یا اعصابتون خورد میشه بگید که مزاحم نشم    

میتونم خصوصی پیام بدم؟؟فقط من ممکنه زیاد سوال بپرسم ها.اگه ناراحت میشید یا اعصابتون خورد میشه بگید ک ...

من خودمم تازه کارم عزیزم

خیلی وارد نیستم 

یه نفر تو سایت بود کلا داخل امضاش نوشته بود ک هرکس سوال بورس داره بپرسه 

اگر پیداش کردم تگت میکنم

Your smile is more beautiful than everything for me❤️