2777
2789
عنوان

🚫هشدار _ هشدار🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 74 پست
شماره کارت میگیرن و پولو واریز میکنن؟؟؟ کلابرداریش چجوریه اونوقت؟

بله عزیزم من فراموش کردم بگم !

شماره کارت میگیرن 

شماره cvv2 و رمز دوم رو میگیرن !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضبط خودکار مکالمه چطوریه؟ اپلیکیشن خاصی میخاد یا گوشی خاصی؟

اپلیکیش میخواد عزیزم 

برای من اسمش هست callx 

بهتر از بقیه‌ی نرم‌افزاراس

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ایسگات و گرفته

نه نتونست 😁

چه جالب.اونوقت نپرسیدی مسابقه چی بوده که برنده شدی؟منم از انی چیزا شنیدم.من‌پرستارم.هر ماهی یکی بنام رئیس بیمارستان زنگ میزد و درخواست واریز پول میکرد.مثلا میگفت با حقوق بهدی یا کارانه ماه بعد بهت واریز میشه.جالبه همه مسولین بیمارستانم میشناخت.مثلا مسوول درآمد.مسول مالی و کارگزینی.جالب تر اینکه صداشم شبیه رئیس بیمارستان بود نکبت

یه خانومه چند روز پیش تو اینستا نوشته بود زنگ زده بودن به شوهرش که برنده سفر کربلا شدین شماره کارتشو گرفتن حسابشو هک کردن صفر کردن   

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤
بعضیاشون زنگ میزنن ملتو اسکل میکنن صداشونم ضبط میکنن میذارن اینستا مردم بخندن😒😒😒

ببین فکر کن به یه آدم مسنِ ساده زنگ بزنن ! بنده خدا چه قدددددر از این خبر خوشحال میشه 

خدا نگذره ازشون

کارت من خالی خالیه یکی بیاد از  من شماره بگیره بلکه رحم کرد یه چیری واریز کرد😅😆😆😆😆😆

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

خانمها برای هیچ کس عکس کارتتون رو نفرسید

Cvv2روش نوشته میتونن خالیش کنن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
الان چی گفت که شما فهمیدین کلاهبرداریه؟

من چون در جریان این کلاهبرداریا بودم نذاشتم ادامه بده 

ولی اطلاعات کارت بانکی رو میخواستن