2777
2789
عنوان

🚫هشدار _ هشدار🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 74 پست

سلام اورانوس جون. خوبی، طاعاتت قبول.

میگم تاپیک دورهمی گیسو کمندا چرا تعطیل شده؟ 

من بعد از مدتها اومدم سر بزنم دیدم ترکیده

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
سلام اورانوس جون. خوبی، طاعاتت قبول. میگم تاپیک دورهمی گیسو کمندا چرا تعطیل شده؟  من بعد از م ...

سلام عزیزم خوبی ؟ همچنین از شما ❤

کلا همه خواستیم دیگه از مبحث مو بیایم بیرون . برای همین درخواست دادیم کلا تعطیلش کنن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟ همچنین از شما ❤ کلا همه خواستیم دیگه از مبحث مو بیایم بیرون . برای همین درخواست ...

آهان اوکی. فکر کردم گزارش زدن

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
آهان اوکی. فکر کردم گزارش زدن

نه عزیزم 😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام عزیزم اون تاپیک مو قفل بود نتونستم اونجا بهتون پیام بدم،شما واقعا راضی هستید از محلول حنا و روغ ...

سلام عزیزم 

اون دوره که من استفاده کردم برای موهام عالی جواب داد 

خداروشکر

چه خوب،پس منم میرم تو  کارش

کلا مشکل موهات چیه ؟ و اینکه جنسشون چیه ؟

کلا مشکل موهات چیه ؟ و اینکه جنسشون چیه ؟

من قبلنا رژیم گرفتم و موم کلی ریخت،بعد کلی ویتامین خوردم وحتی به وزن قبلم برگشتم اما پری موهام مثل قبل نشد،موهام معمولیه ( گاهی ساقه خشک اما کف سر چرب)اما ده سانت آخرش شدید خشک وز شده،چندبار پایینشو کوتاه کردم اما بعد یه مدت دوباره زبر میشه

من قبلنا رژیم گرفتم و موم کلی ریخت،بعد کلی ویتامین خوردم وحتی به وزن قبلم برگشتم اما پری موهام مثل ق ...

اوکی 

این دو تا کلیپم ببین 

http://s5.picofile.com/d/8373291450/15b43e55-4d0c-414b-b8c9-630ac7581222/درمان_ریزش_مو_و_ضعف_بینایی.mp4

http://s2.picofile.com/file/8373291242/پیشگیری_از_ریزش_سریع_مو.mp4.html