2777
2789

من تنها زندگی نمیکنم ولی به نظرم  هم مزایا داره هم سختی بستگی داره شیوه ی زندگیت چی باشه که اذیت بشی یا نه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها زندگی نمیکنم ولی به نظرم  هم مزایا داره هم سختی بستگی داره شیوه ی زندگیت چی باشه که اذی ...

واقعا من هیچ درکی از تنها زندگی کردن منتهی الان تو شرایطی هستم که اگر تنها زندگی کردن رو انتخاب کنم برام بهتره

من از 18 سالگی مستقل زندگی کردم. البته اولا حوابگاه بودم. 5 ساله خونه دارم

من که اصلا دیگه با خونواده نمی تونم زندگی کنم. البته من شاغلم، ماشین هم دارم. تقریبا همه حقوقم می ره اما خب سختی هم نمی دم به خودم. خوب زندگی می کنم. به نظر من که سخت نیست اصلا. حتی به نظرم همه باید بعد از 18 سالگی مستقل شن. تا زمانی که درس می خونن پدر و مادر کمک کنن. وقتی درس تموم شد یه جایی مشغول شن و خانواده حضورش کمتر شه