2777
2789
عنوان

بیایید عکس🤭

330 بازدید | 15 پست

خانما از بین این دوتا میوه خوری کدومش قشنگتره؟قیمت اولی ۲۲۲،دومی۲۹۰،اندازه ی هردو تقریبا یکیه ولی اون فک میکنم بخاطر پایه دار بودنش گرونتره

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی قشنگ تره انگار

اولی رو ثبت سفارش کردم چون به صرفه تره قیمتش،ولی بعد دودل شدم لغو کردم

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

با احترام به سليقت من هيچكدوم رو نميپسندم 😊

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
با احترام به سليقت من هيچكدوم رو نميپسندم 😊

قربونت❤️

خب بنظر شما چه میوه خوره ای شیکه؟

آخه خودم چنتا دارم، یهو زد به سرم لمونژ بخرم

قربونت❤️ خب بنظر شما چه میوه خوره ای شیکه؟ آخه خودم چنتا دارم، یهو زد به سرم لمونژ بخرم

من معمولا سليقه ام چيزاى سادست مثل سفيد ساده يا كريستال نقره اى يا استيل فانتزى يا حتى بامبو ... ولى خب خيلي از اطرافيانمم سليقه شون با شما يكيه ... ديگه هركى يه مدله 😊

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
من معمولا سليقه ام چيزاى سادست مثل سفيد ساده يا كريستال نقره اى يا استيل فانتزى يا حتى بامبو ... ولى ...

اتفاقا ساده هم دارم

ولی لمونژا خیلی ساده تر از عکسشونن😂

بهرحال ممنون از لطفت عزیزم🌺💙❤️