2777
2789
عنوان

توافق کردم بعد ب دنیا اومدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 61 پست
نه دیگه جدی خسته شدم نمیخوام بچمم ببینم. 

همه مردا همينن خودتو ناراحت نكن ،برو تاپيكامو بخون ببين از اول حاملگيا چيا كشيدم ،به خدا فك نكن فقط شوهرتو درك نداره واسه خيلي ها اينجوريه ،ولي بخاطر بچم تحمل كردم ،حاضرم نيستم يه لحظه از خودم جدا كنم بچمو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفو میزنی ولی بچت دنیا بیاد اولین بار ببنیش مهرش ب دلت میوفته گناه اون بچه چیه ک بی مادر بزرگ شه .عزیزم خودتو ناراحت نکن چیزی مهمی نیس مادرشوهر دیگه کاریش نمیشه کرد واگذارش کن به اون بالایی ب زندگیت برس انشاالله همه چی درس میشه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

عزیزم تا بارداری به حرف کسی اهمیت نده اگه کسی هم ناراحتت میکنه باهاش تماس نگیر با شوهرتم کمتر حرف بزن فقط خودت و بچت مهم باشید فکر کردی اگه طلاق بگیری وضعت از الان بهتر میشه همه بیشتر ازارت میدن بشین تو خونه خودت خانمی کن کسی هم برات مهم نباشه

مسخره نکن. خب چه کنم الان با این شکم قهر برم خونه بابام؟ تازه یه ماهه سیسمونی آوردن. بچش و میدم ب خو ...

عزیزم تو ناراحتی هیچ وقت تصمیم نگیر چون بعضی چیزا قابله جبران نیست

من صبورم اما بخدا دست خودم نیست اگر میشکنم