2777
2789
عنوان

توافق کردم بعد ب دنیا اومدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 61 پست

انشالله تا اون موقع مشکل بینتون حل بشه خدارا چه دیدی کی از فرداش خبر داره غصه نخور

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان دیروز از چیز دیگه ناراحت بود ب من ربطش داد. مامان خودشم دیروز پشت تلفن باهام خوب حرف نزد. کلا ...

سر همین میخای جدا شی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
انقد حرص نخوووور!!!بچت رفلاكسي ميشه پدرت مثل من در مياد.ب شخمت بابا

من توی بارداری هام آب تو دلم تکون نخورد ولی بچه هام هزار ماشالله کلکسیون بی قراری بودن😂😂😂 از شدیدترین نوع کولیک و رفلاکس بگیر تا سنگ کلیه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نه 

فهمیده تر ازین حرفا بنظر می رسی

بیایید با همه ی سختیش به جای پاک کردن مسائلمون با پاک کن اونا رو حل کنیم و از نتیجه اش لذت ببریم.

فقط ورق رو عوض می کنی

از چاله به چاه ننداز خودتو

الان حساسی قبول

درکت می کنم

صبوری کن صبرررررررر