2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی تجربه داره بیاد😔

358 بازدید | 58 پست

پسرم ۱ سالشه خیره میشه گاهی اوقات انگار تو فکر رفته بیشتر هم موقعی که خسته هست. بردم دکتر نوار مغز گرفتن گفتن خداروشکر چیزی نیس تو نوار ولی همش فکرم درگیره چرا پس یهو میره تو فکر؟؟ دو ماهه خواب و خوراک ندارم😔  به نظرتون طبیعیه؟ تو بچه هاتون دید هی خیره بشن یه جا؟ 

همون لحظه صداش کن ببین واکنشش چیه 

میفهمه شما چی میگی یا گیج میشه یا اصلا واکنش نشون نمیده 

منم این توهم‌رو داشتم اما فقط توهم بود عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش منم میگه دخترش همینطور یک دقیقه حتی بیشتر زل میزنه یه جا فکرمیکنه

چیزی نیست ذهنشون پردازش میکنه اطلاعات دریافتی محیط زیاده 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم من نمیخوام بترسونمت فقط میخوام بهت کمک کنم پس ریلکس کن منم فقط شنیدم دکترم نیستم اما داداش منم گاهی اینطور میشد و یکی دیگه از آشناهامون و بعد متوجه شدن که تشنج ساکنه ولی خب شما نوار مغز گرفتی بهت گفتن چیزی نیست حتما نیست دیگه نترس

عزیزم بقیه رفتار هاشم زیر نظر بگیر خدایی نکرده اوتیسم نباشه  اگ منزوی هست اگ با محیط و هم سن ه ...

میدونی چرا اینو گفتم تو دانشگاه برای ما یه سمینار گذاشتن راجب همین موضوع اوتیسم میگفت راحت ازکنار این رفتار بچها نگذرین 

این بیماری درجه کم و زیاد داره

امشب بچه داداشمو گذاشتیم تو پتو از ارتفاع ۳۰ سانتی ...یهو یه طرف دستم ول شد افتاد رو فرش و تشکش دارم سکته میکنم ...البته حالشو پرسیدم گفتن داره می‌خنده ولی از استرس خوابم نمیبره چیزیش میشه،؟

میدونی چرا اینو گفتم تو دانشگاه برای ما یه سمینار گذاشتن راجب همین موضوع اوتیسم میگفت راحت ازکنار ای ...

اخه این ۱ سالشه من شنیده بودم بچه ۲ تا ۳ سال شروع به بروز اوتیسم میکنه... من بیشتر نگران تشنج مخفی هستم. بچم ارتباط چشمیش خوبه خداروشکر به نظرتون از این سن ممکنه؟؟