2777
2789

کارتش دستمه کاری ام نداره چقد خرج کردم یا نکردم . بستگی داره بخودم ک مثلا توماه چیزی لازم داشته باشم بخرم یا نخرم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر هفته ۵۰میگیرم که ماهی میشه ۲۰۰.....دو هفته ای یه بارم ۵۰ میگیرم واسه آرایشگاه ....۲۸۰شد ...در طول ماهم پول خردای جیبشو میده ...۳۰۰ میشه...یارانه هامونم جدا نکرده بودیم من فقط مال خودمو میگرفتم...مال اونم پدرش میگرف ...الان دیگه رفتیم جدا کردیم به اسم خودم کارت گرفتم هم معیشت هم یارانه رو خودم میگیرم ....الان دو ماهه ۵۰۰ شده....این فقط برای خودمه که دارم جمع میکنم برم امپلنت کنم...😄اما تمام مناسبتا روز دختر ۱۰۰ ...روز تولد یه بار گوشی گرفت برام ۱تومن...سال پیش هم همون گوشیم ال سی دیش شکسته بود ۹۰۰ داد تعمیرش کرد....امسالم ۷۰۰داده بود.....سالگرد ازدواج ..۲۰۰میده...روز زن پارسال ۲۰۰داده بود امسال دیگه معلوم نیس....عیدی هم پارسال ۲۰۰داده بود....تمام خریدا روهم خودش میکنه من یه تومنم خرج نمیکنم ....حتی چیزیم بگیرم میام پولمو میگیرم ازش .....میگه یه روزم صبر نمیکنیا باید زود صاف کنی 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من مثلا دو میلیون میریزه به حسابم.داره تموم میشه میگم پولم داره تموم میشه شارژم کن😁😁

اونم بستگی به شرایط مالی اش داره.داشته باشه بیشتر نداشته باشه میگه حالا میشه چند رور دیگه بریزم.یا حالا فعلا این دویست تومنو می ریزم تا بعد.یهو میبینی جو میگیرش ۵ تومنم میریزه😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
چرا فکر میکنی دروغ میگه خواهر من شوهرش صراف ماهی چهار پنج تومن یا بیشتر پول تو جیبیشه

اوه اینجور آبجیا جون میده مجرد باشی وساپورتت کنن خیلی خوبه ،من که خواهرام مجردی خیلی میرسیدن بهم 

من مثلا دو میلیون میریزه به حسابم.داره تموم میشه میگم پولم داره تموم میشه شارژم کن😁😁 اونم بستگی ب ...

اینجورمردابستگی به تربیت خانوادشون  داره ،که دستو دل بازن واسه زنشون که ازپدرشون یاد گرفتن ،خدا برات حفظش کنه ،شادباشین همیشه 

اوه اینجور آبجیا جون میده مجرد باشی وساپورتت کنن خیلی خوبه ،من که خواهرام مجردی خیلی میرسیدن بهم&nbs ...

دقیقااا 😂😂😂مجردیام خیلی ساپورتم میکرد دیروزم ی لباس شیک دیده بود بهم گفت بخرم برات گفتم اره ولی پولشو حتما باهات حساب میکنم ماهه ماه

😆

دقت  نکردم والا چون ماهی 15 تومن میگیره 3 تومنش رو خودش برمیداره بقیش دست منه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍