2777
2789

بچه ها من روز سوم تاخیرمه

از یه روز قبل موعد پریودم تا الان روزی یه بی بی چک گذاشتم یعنی ۴ تا

همشون اون لحظه منفی بودن بعد از خشک شدن کامل یعنی حدود ۶ ساعت یه هاله کمرنگ میافتاد

الان تو نی نی سایت یه تاپیک میخوندم که اگر یکی دو قطره آب بریزید رو اون نقطه محل ادرار تا صفحه رو دوباره بشوره و اون هاله محو نشه یعنی واقعیه

اگر با آب شسته شد یعنی خط تبخیر ادرار بوده

من امتحان کردم واسه ۴ تاشم هاله موند

میشه شماهم اگر دارید همچین بی بی چکی امتحان کنید نتیجشو بگید؟؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همینجوری بود و مثبت شد

یعنی تست آب رو انجام دادی عزیزم؟

نی نی به دنیا اومده؟؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
برامن دوتا زدم هاله ضعیف دارن هردو تونور هاله دارن نمیدونم چبه 

چند روز تاخیر داشتی عزیزم؟

این تست اب رو روشون انجام بده ببین شسته میشه هاله اش یا نه

چند روز تاخیر داشتی عزیزم؟ این تست اب رو روشون انجام بده ببین شسته میشه هاله اش یا نه

ببحشید رو یکش بجای اب روی همونجا ک باید ادرار ریخت ادرار ریختم دوباره نرفت

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
نه  اولش منفی بود بعد چند ساعت که رفتم بندازمش دور دیدم یه هاله خیلی کمرنگ داره ۱۳ هفتمه

چه خوب. امیدوار شدم

ان شاالله بزودی و سلامتی بیاد بغلت

ببحشید رو یکش بجای اب روی همونجا ک باید ادرار ریخت ادرار ریختم دوباره نرفت

حالا خشک شد با آبم امتحان کن