anid65 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 552 عنوان كسايي كه زايمان طبيعي داشتن با امپول ايپدورال بياييد 57 بازدید | 4 پست كمرتون بعدش درد نگرفت ؟ زايمانتون راحت بود كي زدين امپولو يكي از اشناهام ميخواد زايمان كنه ولي ميترسه منم طبيعي زاييدم ولي بي امپول يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞 1398/11/18 | 23:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 وقتی چهار پنج سانت بشه بی حسی رو انجام میده متخصص بی هوشیو اینکه کمردرد و سردرد و حالت تهوع جز عوارضشه ممکنه پیش بیاد بعدشدردو میشه گفت تا نود درصد کاهش میده
anid65 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 552 وقتی چهار پنج سانت بشه بی حسی رو انجام میده متخصص بی هوشی و اینکه کمردرد و سردرد و حالت تهوع جز عوا ... چقدر خوب دردو كم ميكنه بعد با اون امپول چجوري زور ميزنن؟ يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 چقدر خوب دردو كم ميكنه بعد با اون امپول چجوري زور ميزنن؟ ی بار دیگه تو سایت توضیح دادمببین یکی از مشکلاش همینه چون موقعی ک درد داره فرد وقتی فول میشه باید زور بزنه و اینا دیگه خیلی دردو متوجه نمیشن پرسنل از روی انقباض شکمش بهش میگن خوبه بالاخره مخصوصا واسه کسی ک استانه تحمل دردش پایینه و خیلی درد میکشه
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 البته الان فردا باز ی عده ب من بعدا گیرمیدن من زایمان نداشتم اینا رو طبق تجربه توی کشیکایی ک رفتم درسایی ک خوندم دیدم و میگم