2777
2789

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موکت خونرو زشت میکنه 

کف موزاییکه چاره ای نیس

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اگه میخوای موکت کنی دیگه فرش لازم نداره ترکیب فرش و موکت برای دهه چهل هست

برای یه بنده خداییه گلم 

گفتم نظر سنجی بذارم بهش لینک بدم ببینه نظرات بقیه رو 😊

بازارفرش کاشان

فروش فرش عمده وجزئی به قیمت درب شرکت بدون واسطه

ارسال رایگان به همه شهرها

۱۲۰۰شانه

۱۰۰۰شانه

۷۰۰شانه

گلیم وگبه وتابلو فرش

پرداخت وجه هنگام تحویل فرش در شهر خودتان

۵۰۰هزار تومان زیر قیمت شهرستانها🤓

@Vahidgarmabi

📞09139620601   گرمابی

https://t.me/bazaarcarpetkashan

سلام عزیزم شما توی یه تاپیکی که مربوط به هماتوم بود پست گذاشتید 

توروخدا جواب منو بدید شما لخته دفع میکزدید؟اندازه ی هماتومتون چند سی سی بود؟الان چطورید؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
سلام عزیزم شما توی یه تاپیکی که مربوط به هماتوم بود پست گذاشتید  توروخدا جواب منو بدید شما لخت ...

سلام گلم من بچمو از دست دادم متاسفانه

اما شش ماه بعدش باز باردار شدم و با همون مشکل ولی ایندفعه خدا کمکم کرد و الانم شش ماهه پسرم کنارمه

نمیدونم دقیقا کدوم بارداریم رو میگید

اما اگر منظورتون اولیه بله بزرگ بودن اندازه یه کف دست

سلام گلم من بچمو از دست دادم متاسفانه اما شش ماه بعدش باز باردار شدم و با همون مشکل ولی ایندفعه خدا ...

متاسفم عزیزم 

رواین باردتریتونم لخته دفع میکردید؟

من الان ۱۷هفتم دوتا هماتوم دارم ۳۵ و۲۵ سی سی .۳روزه لخته دفع میکنم .اما خونریزی ندارم فقط لک روشن دارم .

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
متاسفم عزیزم  رواین باردتریتونم لخته دفع میکردید؟ من الان ۱۷هفتم دوتا هماتوم دارم ۳۵ و۲۵ سی س ...

آره عزیزم رو اینم چندبار لخته دفع کردم هفته هفت تا نه درگیرش بودم من خونریزی هم میکردم با هرلخته، مال منم همین حدودا بود اندازشون نگران نباش چاره اش فقط و فقط استراحته، من دو هفته تمام خوابیدم مامانم اومد پهلوم حتی غذامم دراز شده میخوردم فقط برا سرویس پا میشدم اونم فقط فرنگی، به هیچ عنوان پله بالا پایین نکن، نزدیکی و حتی ببخشید تحریک ممنوع، به پهلوی چپ بخواب و نگران نباش آب هم زیاد بخور استراحتخیلی خیلی مهمه، من که قبلی رو از دست دادم واقعا استراحت نداشتم ولی سر این استراحت کردمو خداروشکر نتیجشو دیدم من کل بارداریمو خوابیدم چون دهانه رحمم هم هفته شونزده کوتاه شد و سرکلاژ شدمو و انقباض و خلاصه هزار جور مشکل داشتم ولی تا سی و شیش رسوندم خداروشکر

شماهم توکلت بخدا باشه استرس نداشته باش فقط و فقط به پهلوی چپ بخواب و تمام

آره عزیزم رو اینم چندبار لخته دفع کردم هفته هفت تا نه درگیرش بودم من خونریزی هم میکردم با هرلخته، ما ...

خدا هرررچی از خدامیخوای بهت بده حرفات ارومم کرد اجی .خیر ببینی ❤❤❤❤