هپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2994 عنوان بنظرتون کسی حاضره این رانر رومیزیاازم بگیره؟اولین کارمه 293 بازدید | 17 پست دلم میخاد یه کاری راشروکنم براخودم توهمین سایت گفتم ب روبان دوزی علاقه دارم یه دوستی گف باهمین کارشرو کن الان یه رانر گل زدم بنظرتون کسی حاضره ازم بگیرتش؟اگه قیمت دستتونه براش قیمتم بگید؛نظراتتونم باجون ودل میشنوم فقط خانمای منتقد درنظر داشته باشیداولین کارمه تعداد رای : 4 نظرسنجی بنظرتون کارم قابل فروشه؟ ن زشته 2 50% اره خوبه 2 50% ای.... 0 0% 1398/11/18 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرانرژی عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 خب عکس بزاررررررر معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 زشته 😑😑 هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
هپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2994 وای .....عکس نمیشه بذارم اولین بارمهیکی باحوصله بگه چچجوری بذارم عکس توگالریه
ماهرخ۱۲۳ عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 5614 وای .....عکس نمیشه بذارم اولین بارمه یکی باحوصله بگه چچجوری بذارم عکس توگالریه عزیزم جایی که کامنت مینویسی بالا چهارتا گزینه داره رو دومی از راست بزن همونکه کنار ایموجیه بعد عکس رو انتخاب کن 🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 همینجایی که پست مینویسی رو اون گزینه دومی از راست که عکس کوه و خورشید داره بزن برو از گالری انتخاب کن کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 وای .....عکس نمیشه بذارم اولین بارمه یکی باحوصله بگه چچجوری بذارم عکس توگالریه 😐😐😐😐اونجاکه می خوای پست بزاری ازسمت راست دومیوبزن می نویسه انتخاب عکس بزن روش عکس انتخاب کن ارسال کن میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
هپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2994 😐😐😐😐اونجاکه می خوای پست بزاری ازسمت راست دومیوبزن می نویسه انتخاب عکس بزن روش عکس انتخاب کن ارسا ... میره تو دوربین فقط
9497zhivan عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3903 میره تو دوربین فقط برای منم همینه،البته میره تو گالری انتخابم میکنم اما گزینه ارسال نداره