2777
2789

دلم میخاد یه کاری راشروکنم براخودم  توهمین سایت گفتم ب  روبان دوزی علاقه دارم یه دوستی گف باهمین کارشرو کن الان یه رانر گل زدم بنظرتون کسی حاضره ازم بگیرتش؟اگه قیمت دستتونه براش قیمتم بگید؛نظراتتونم باجون ودل میشنوم فقط خانمای منتقد درنظر داشته باشیداولین کارمه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
ن زشته
2
50%
اره خوبه
2
50%
ای....
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای .....عکس  نمیشه بذارم اولین بارمه یکی باحوصله بگه چچجوری بذارم عکس توگالریه

عزیزم جایی که کامنت مینویسی بالا چهارتا گزینه داره رو دومی از راست بزن همونکه کنار ایموجیه بعد عکس رو انتخاب کن

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤

همینجایی که پست مینویسی‌ رو‌ اون گزینه دومی از راست که عکس کوه و خورشید داره بزن برو از گالری انتخاب کن 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وای .....عکس  نمیشه بذارم اولین بارمه یکی باحوصله بگه چچجوری بذارم عکس توگالریه

😐😐😐😐اونجاکه می خوای پست بزاری ازسمت راست دومیوبزن می نویسه انتخاب عکس بزن روش عکس انتخاب کن ارسال کن

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞