2777
2789

شوهرشما از چی استفاده میکنه؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم یه جور حنا استفاده میکنه رنگ موهاشو مشکی پر کلاغی میکنه بسته بندی شرکتیه

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

اگه یک تیکه خاص سفیدشده مردانساژ کن یعنی اول یکم اکسیدان بزن به جاهای سفید ده دقیقه بعدبشوره..بعدهم رنگی که با موی طبیعی خودش هارمونی داشته باشه و بخوره بهش...اگر یک درمیون پخش شده بین موهاش عین محمده من.. رنگ نزدیک به موهاش با کمی اکسیدان..باید درصد رنگ بیشترباشه نسبت به اکسیدان..اکسیدان یک بزن

الهی و ربی من لی غیرک
شوهرم یه جور حنا استفاده میکنه رنگ موهاشو مشکی پر کلاغی میکنه بسته بندی شرکتیه

مشکی نمیخوام بشه

آخه خرمایین

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اگه یک تیکه خاص سفیدشده مردانساژ کن یعنی اول یکم اکسیدان بزن به جاهای سفید ده دقیقه بعدبشوره..بعدهم ...

رنگی که به موهاش بخوره نمیدونم آخه مشکی نیستن خرمایین

تک توک بین موهاش پخش شده 

رنگی که به موهاش بخوره نمیدونم آخه مشکی نیستن خرمایین تک توک بین موهاش پخش شده 

بستگی داره جنس موهاش چجورجواب بده...رنگ ان 3وان چهار..خرمایی و تیره س. میخوای یذره از زیرموهاشو رنگ کن ببین تابحال رنگ زدی براش؟؟

الهی و ربی من لی غیرک
بستگی داره جنس موهاش چجورجواب بده...رنگ ان 3وان چهار..خرمایی و تیره س. میخوای یذره از زیرموهاشو رنگ ...

نه دارم راضی میکنمش بذاره

آخه میگه طبیعی بهتره

کلی حرص میخورم میبینم موهاش داره سفید میشه

نه دارم راضی میکنمش بذاره آخه میگه طبیعی بهتره کلی حرص میخورم میبینم موهاش داره سفید میشه

مش سفیدبزن همش یکدست بشه قشنگ میشه بنظرم...ای خواهر.این مردابایدموی سفیدوهرروز صبح ببینن وگرن خداداندچه اسبا می تازونن.خودش راضیه وللش اگه زدی و خراب شد چکنه...دکلره؟؟همینی که هست و شده دوست داشته باش..هرکارکنی تابلومیشه رنگ کرده

الهی و ربی من لی غیرک
مش سفیدبزن همش یکدست بشه قشنگ میشه بنظرم...ای خواهر.این مردابایدموی سفیدوهرروز صبح ببینن وگرن خدادان ...

آره مثل اینکه بیخیال بشم بهتره

این شامپو رنگا چطورن بنظرت؟