2777
2789

من همیشه تبادل نظر نی نی سایت رو چک میکنم...اما الان برای اولین بار و بعد از 6الی 7سال آشنایی با نی نی سایت تصمیم گرفتم عضو بشم و کنارتون باشم.از غم هام بگم از شادی هام از تمام لحظات زندگی که یه زن دوست داره درباره شون حرف بزنه ولی کو گوش شنوا...میخوام درباره یه مشکلم باهاتون حرف بزنم.امشب حالم خیلی گرفته..از شوهرم خیلی دلخورم و این داره خیلی عذابم میده...6ساله ازدواج کردیم و بچه م حدود1سال و نیمشه...از اول سر استفاده بز رویه از گوشی و فضای مجازی و وب گردی و... باهاش مشکل داشتم.ولی دیگه تقریبا هیچ مشکلی نداشتیم.اما من سر همین مشکل خیییلی عذاب میکشم انگار که نقطه ضعفم باشه.به هر زبان و بیانی هم بهش میگم نمیفهمه!گاهی اصن قبول نمیکنه زیاد استفاده میکنه،گاهی قبول میکنا و عذر خواهی میکنه ولی به دوروز نکشیده دوباره همون آش و همون کاسه... الانم چند ساعته که نشسته روبه رو من گوشی به دست.زندگی نسبتا عاشقانه ای داریم...الان به شدت احساس میکنم عاشقانه هامون دارن نفسای آخرشونو میکشن...طلاق عاطفی...خیلی براش متاسفم.برا خودم بیشتر که اینقدر ضعیفم.

حال من خوب است ،  نه اینکه همه چیزِ جهانم خوب باشد ،
نه اینکه مشکلی نباشد !
حال من خوب است چون چشم وا کردم و آفتاب را دیدم ،
و آسمان را که ابری نبود ! گنجشک ها روی سیم های برق ، غرق در خیالِ مزرعه ی انگور ، آواز می خواندند ،
و کسی با گربه های سرخوش و بیخیالِ شهر ، کاری نداشت !
کودکان ، شاد بودند ، می دویدند و بازی می کردند ،
و در چشم تمام آدم ها ، اشتیاق بی مانندی موج می زد ، انگار که همه شان عاشق بودند و انگار که خبرهای خوبی در راه بود ...
حال من خوب است چون ایمان دارم که چیزی به خوب شدنِ حالِ جهانم نمانده ،
چون می توانم زیبایی های دنیا را ببینم ، آرامش بگیرم و دستان مهربان خدا را ببوسم ،
چون می توانم از لبخند دوستانم امید بگیرم و از اخمِ دشمنانم انگیزه !
حال من خوب است ، چون خواسته ام که خوب باشد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش اعتماد نداری مگه؟خب گوشی به دست باشه تو برو کنارش بشین اگه تو انیستا باشه و کلیپ میبینه خب باش نگاه کن اگه تو بازیه ک ب بازیش نگا کن خودت عادتش بده ک همش حواسش به تو باشه

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

واقعا اینقدر گوشی بده برا مردها آخه من شوهرم گوشی‌ش ساده من دلم میخواد گوشی لمسی بخره یه بارهم خریدم براش دادش به برادرش اما میخوام بخرم باز براش اما اینجا آدم یه چیزا میبینه ومیشنوه می‌ترسه 

بهش اعتماد دارم تقریبا...موضوع این نیست که چیکار میکنه اون تو!موضوع اینه که هوای دل منو نداره!بهم بی توجهه!میدونه من چقدررر ناراحت میشم و براش مهم نیست!بعد میگه دوستم داره!

عزیز کاملاااااااا درکت میکنم.

بزار یک قانون ثابت رو در دنیا برات بگم:

رابطه خودتون رو با خداوند اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

تو چقدر برای خدای خودت وقت میزاری؟

اصلاح رابطه ی انسان با خداوند هم اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.

برای این اصلاح میتونی از صوت های استادم استفاده کنی .عالییییییییبه.کلا تفکرت رو تغییر میده.

آدرس کانالشون تو امضام هست. 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

والا من سعی میکنم که رابطه م با خدا قوی باشه...حافظ قرآن هستم...ولی خب آدم به محبت و توجه شوهرش نیاز داره!این چیز دیگه ایه!نیاز غریزی هست که دوست داری دوستت داشته باشه و بهت اهمیت بده...هرچقدرم رابطه ت با خدا خوب باشه به نظرم این نیاز جدا از اونه!

خب قطعا جذابیت نت از شما بیشتره براش . 

سرگرمی های دیگه ایجاد کن . 

فیلمای خوب بگیر با خوراکی بشینید دوتایی ببینید . بازی های کارتی بگیر که دونفری باشه . یا پلی استیشن بگیر اگه اهلش هست . نمیدونم به خودت بستگی داره 

به هر حال زندگی و حرفای روزمره یکنواخت میشه