2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه نسخه بخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی؟ میری سر کار؟اوضاع رشت چطوره؟

سلام مهتاب جان، قربونت عزیزم تو خوبی؟ من چند روزی میشه تعطیلم، اوضاع رشتم اصلا خوب نیست، واقعا اوضاع خسته کننده ای شده، تقریبا همه علایمشو دارن بعضیا شدیدن، همه مون بیحالیم کم و بیش تب و سردرد و سرگیجه تهوع تو همه هست، شیراز چطوره؟ خودت خوبی عزیزم؟ 

سلام مهتاب جان، قربونت عزیزم تو خوبی؟ من چند روزی میشه تعطیلم، اوضاع رشتم اصلا خوب نیست، واقعا اوضاع ...

نگرانت شدم. خدا رو شکر مشکل خاصی ندارید. خیلی رعایت کنید. ما هم هیچ جا نمیریم میگن 60.70نفر گرفتن 

ولی ما مثله همیشه تو خونه ایم اوضاع زیاد حاد نیست. ولی خب خیلی خسته کننده هست .ترس و استرسش. کاش زود بگذره

نگرانت شدم. خدا رو شکر مشکل خاصی ندارید. خیلی رعایت کنید. ما هم هیچ جا نمیریم میگن 60.70نفر گرفتن&nb ...

دقیقا مهتاب جون، منم خسته شدم دیگه، امروز دیگه کارمم شروع شد، کار خوبی میکنید تو خونه موندن تنها کار درستیه که میشه کرد، خداروشکر انشاءالله که حادّم نمیشه، و هرچه زودتر این بلا از سر همه مون دفع میشه❤😘 مرسی دوست خوبم که بیادم بودی 😍

دقیقا مهتاب جون، منم خسته شدم دیگه، امروز دیگه کارمم شروع شد، کار خوبی میکنید تو خونه موندن تنها کار ...

خواهش میکنم. حالا که میری سر کار خیلی رعایت کن. شنیدم اوضاع اونجا اصلا خوب نیست. خیلی دلم میسوزه

خواهش میکنم. حالا که میری سر کار خیلی رعایت کن. شنیدم اوضاع اونجا اصلا خوب نیست. خیلی دلم میسوزه

امروزو رفتم باز تعطیل کردن، ممنونم مهتاب جون، دیگه درس نخوندی؟ واسه آزمون وکالت؟