2777
2789

خانوما حلقه پسرم دوروزه اویزون شده بود همش عذاب بود امروز خواهر شوهرم اومد با قیچی حلقه رو کند خیلی عذاب وجدان دارم بنظرم حماقت کردم که گزاشتم الان خون نشده ولی اون قسمتی که ب حلقه وصل بود چون کرمی که دکتر داده روزدم نرم شده و ب التش چسبیده.خطرناکه بنظرتون؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نترس کمی پماد چشمی بهش بزن که نچسبه 

بنظرتون عفونت نمیکنه یا خراب نمیشه ختنه اش ؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بنظرتون عفونت نمیکنه یا خراب نمیشه ختنه اش ؟

نه عزیزم مال پسر منم اویزون شده بود خودم دراوردمش بعد با پماد چرب کردم نترس 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
نباید میکند حالام عب نداره باید ب دکتر نشون بدی بعدش

ار ه اشتباه کردم عکسشو میفرستم امشب برا دکترش

برا پسر منم به یه پوست به نازکی نخ وصل بود با قیچی ضدعفونی شده بریدم ولی حالت چسبندگی یادم نیست اگر ...

اها امشب عکسشو برا دکترش میفرستم

ار ه اشتباه کردم عکسشو میفرستم امشب برا دکترش

عکس ن دکتر پسرم گفته بود ک حلقه افتاد بیارید معاینه کنم ک بردم دید چسبندگی داره میل انداخت

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
عکس ن دکتر پسرم گفته بود ک حلقه افتاد بیارید معاینه کنم ک بردم دید چسبندگی داره میل انداخت

اخه امروز جمعه اس نیس دکترش منم خیلی نگرانم حداقل یکم اروم میشم امشب

اخه امروز جمعه اس نیس دکترش منم خیلی نگرانم حداقل یکم اروم میشم امشب

انشالله ک چیزی نیست نگران نباش

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
انشالله ک چیزی نیست نگران نباش

خداکنه خوب بشه 😭😭😭

نگرانی نداره واقعا.نهایت اگه چسبندگی باشه ۳   ۴ قانیه فقط میل میندازه

اخه نباید میزاشتم قیچی کنه گیر داد من برا پسرمم قیچی کردم خوب شده