2777
2789
عنوان

خواهشاااا بیایید .مراحل ازدواج به چه صورته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
چراااا

الان داری پادشاهی می کنی اون موقع هیچ کس به ما نمی گفت فقط می گفتن ازدواج الان ما بدبختیم داری زندگیتو میکنی حالا قشنگ فکراتو کن سنگاتو باهاش باز کن فردا دبه نکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داری پادشاهی می کنی اون موقع هیچ کس به ما نمی گفت فقط می گفتن ازدواج الان ما بدبختیم داری زندگی ...

چه دبه ای؟

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
چه دبه ای؟

بحث زندگی پیچیدس 

از اول اخلاق مهمه خودت شوهرت مادرشوهر پدر شوهر خواهر شوهر برادر شوهر بعد مامانت بابات خواهر برادر همه اینها با هم در ارتباطه بعد فرهنگ غذا حرف زدن لباس پوشیدن مهمانی ها و .....

حالا خودتون ۲تا تنهاییتون جر و بحث بی حوصلگی احساستون طرز بیان هر چیزی و بعد که بهش بگی مادرتو به من ترجیح می دی بعد اون بگه خونه بابات زیاد می ری اوایل فحش نمی ده ولی بعد از چند سال روش باز میشه بعد بچه حاملگی هر کاری بخوای کنی بگن نکن برای بچه بده بعد بچه به دنیا بیاد گریه کنه تو بدی حتنا یه چیزی خوردی رفته تو شیرت اینجوری شده بزرگتر که بشه مریض بشه تو بردی بیرون مریض شده دیر راه بیوفته دیر حرف بزنه لاغر باشه بی ادب باشه همه اینها زن مقصره و....

در آخر اگر شانس بیاری و شوهرت خیانت نکنه و گرنه آخر بدبختی و همه میگن چی کم گذاشتی که رفته با یکی دیگه