نادیااا مدیر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 3752 عنوان تو رشته ی انسانی چه رشته ی دانشگاهی بازارکارش خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست بجز تربیت معلم و فرهنگیان.ازبین حقوق و مدیریت ها کدوم بهتره؟؟با مدرک کارشناسی البته. 1398/11/18 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 3752 منم چون ضعیفه سمت مدیریت مالی نمیرم وگرنه رشته خوبیه مرسی موندمچیکار کنم واقعا به حقوق علاقه دارم استعدام دارماما میترسم کارم نگیره خودشم خیلی زمان میبره و من تااون موقع خیلی سنم بالارفته
حال_پریشان عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2186 مرسی موندمچیکار کنم واقعا به حقوق علاقه دارم استعدام دارماما میترسم کارم نگیره خودشم خیلی زمان میب ... مگه چندسالته من ۲۳ سالمه تازه دارم واسه کنکور میخونم بدون اشک ،گریستن را آموختیم
نادیااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 3752 مگه چندسالته من ۲۳ سالمه تازه دارم واسه کنکور میخونم شماهم واسه کارشناسی میخونی یا ارشد؟الان۲۱سالمه اما بخوام کنکور بدمسال۱۴۰۰میدم.اون موقع ۲۳سالمشدهاگه حقوق بخونم ۴سال کارشناسیه و اگه توازمون وکالت قبول شم ۳سال هم کاراموزی.۳سالمطول میکشه کارمبگیره.بخاطر این خیلی ناراحت و ناامیدم
حال_پریشان عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2186 شماهم واسه کارشناسی میخونی یا ارشد؟الان۲۱سالمه اما بخوام کنکور بدمسال۱۴۰۰میدم.اون موقع ۲۳سالمشده ... من کلا دانشگاه نرفتم قصد درس خوندن نداشتم که پشیمون شدم سنت کمه انقد عجول نباش اون چیزی که بهش علاقه داری رو بخون بدون اشک ،گریستن را آموختیم
نادیااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 3752 من کلا دانشگاه نرفتم قصد درس خوندن نداشتم که پشیمون شدم سنت کمه انقد عجول نباش اون چیزی که به ... علاقم به حقوقم هست اما از اینکه فرصتم رفت ناراحتم حس افسردگی دارم