2777
2789

اقااا ی مانتوی مجلسی دیدم تو سایت خیلی خوب بود لعنتی منی ک تا الان از هیچ مانتویی خوشم نیومده اونو دوسش داشتم

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم مانتو جنس پارچه ی ژاکارد مد شده.پارچه اش هم یه مقدار گرونه از متری ۱۸۰ شروع میشه به بالا. اونا خیلی شیکن قیمت مانتو مزون دوز حاضریشم یه چیزی هول و هوش ۸۰۰ یا ۹۰۰ به بالاست. دیگه اونا واقعا شیک و درجه ۱ هستن

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

آستین پفی و اکلیل دارو پولک دار امسال مد شده کلا امسال باید برق بزنیم خخخ

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤