2789
عنوان

خیلی داغونم :((

156 بازدید | 13 پست

همش حس میکنم برای کسی مهم نیستم پشت کنکوریم ولی اصلا نمیتونم بخونم تو ی اتاق خودمو حبس کردم بیرون که میرم از همه ناراحت میشم فقط دوس دارم یکی باشه صبح تا شب باهاش چت کنم ولی از همه دوری میکنم تحمل کوچیکترین بد رفتاریرو ندارم فقط واسه غذا خوردن از اتاق میرم بیرون یا کار ضروری پیش بیاد چیکار کنم دارم روز به روزم بدتر میشم :((((

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خودتم منتها متاهلم و نمیتونم زیاد ناز بیارم منم تا الان هیچی نخوندم همه رو میخام پاره کنم به هودم فشارنمیارم وقتی میبینم نمتدنم بخوتم ارزش نداره فوقش میرم پیام نور بیخیال حرف مردم

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊

سال دومته؟یا سوم...ب خاطر کنکوره جو پست کنکور لینجوریع

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
منم خودتم منتها متاهلم و نمیتونم زیاد ناز بیارم منم تا الان هیچی نخوندم همه رو میخام پاره کنم به هود ...

حرف مردم نیس مادرم و پدرم نمیفرستن میگن فقط سراسری روحیم داغون شده کلا با رفیقامو دوس پسرممم الکی دعوا میکنم

من درسم نمیخونم تفریحم دوس ندارم اصن نمیتونم با جمع باشم میرم بیرون بیشتر افسردگی میگیرم😐 کلا قاط ز ...

من تفریحو دوس دارم ولی زیاد نمیزارن در حدی که میخوام تا سر کوچه برم کلی بحث میکنن باهام

منم تا حدودی نمیزارن برم ولی خودمم دیگه دوس ندارم 

اینطوری هم جونیمون نابده هم آیندمون ۱۸ سال سنمه از خودم یه ذره اختیار ندارم گوشی واسم میخرن چون رلل زدم گرفتن میگم مال منه گوشی اختیارش ندارم میگه من واسست خریدم مال توعی وجود نداره خسته شدم والا رو لباسم اختیار ندارم