2777
2789
خب میشه ولی بعد شوهره ازاندامش بدش میاد. 

نه اتفاقا الان مردا عاشق تپل ها هستن 

تو اگه خودت به روش نیاری مردا اصلا نمیفهمن

حالا تو بنظرم جلوی ازدواجتون بخاطر این مورد نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ خبره 500 میرفتی پیش یکی دیگه کمتر بگیره.  چ دعایی گرفتی؟ چندروزه گرفتی؟

هنوز نفرستاده برام

ولي اشنامون هر وقت رفته پيشش جواب گرفته

چميدونم يكي ميگه ارزونه يكي ميگه گرونه

از اين طلسم حرارتياست براي بي قرار كردن

طلسم ميخوام ازش واسه كسي كه دوسش دارم نميدونم كجاي اهوازه ميخواد برام بفرسته فاميليش ضيا

یعنی میخای برا شخص خاصی دعابگیری ک باهاش ازدواج کنی؟

هرگز همچین کاری نکن گناهه.عاقبت نداره.بهش میرسی با طلسم ولی عاقبت خوشی نداره

نه اتفاقا الان مردا عاشق تپل ها هستن  تو اگه خودت به روش نیاری مردا اصلا نمیفهمن حالا تو بنظر ...

اره بابا شانس مهمتره

مایکی از فامیلامون خیلی زشته. ولی ی شوهر قشنگ و بااخلاقی داره

البته دختره پولدارو تحصیلکردس

یعنی میخای برا شخص خاصی دعابگیری ک باهاش ازدواج کنی؟ هرگز همچین کاری نکن گناهه.عاقبت نداره.بهش میرس ...

اره اما همو دوست داشتم ٢ سال دوست بوديم ولي مشكلات خانوداگيشو و دخالتشون باعث شد جدا بشيم

اينطوزي نيست كه طرفمو زور كنم

اره بابا شانس مهمتره مایکی از فامیلامون خیلی زشته. ولی ی شوهر قشنگ و بااخلاقی داره البته دختره ...

واقعا ما هم يكي حتي پولدار هم نيس يني هيچي هيچي نداره ولي شوهر پولدار و بااخلاق 🤦🏻‍♀️

اره اما همو دوست داشتم ٢ سال دوست بوديم ولي مشكلات خانوداگيشو و دخالتشون باعث شد جدا بشيم اينطوزي ن ...

هرچی باشه نباید سمت طلسم بری پای شیطان و اجنه ب زندگیت بازمیشن مشکلات بدتری برات بوجود میاد