2777
2789

سوال

مرد مطلقه ی با دختر مجرد قصد ازدواج با هم دارد قراره برند ازمایش خون

در اینصورت با توجه به مطلقه بودن اقا کلاس ها رو باید برند یا میتونه کلاسا رو نرند 

اقا همین چند روز پیش دختر همسایه مون کلاس ها رو خواستند بره مامانش گفته از ۸ صبح تا ۲ ب.ظ معطل شدن هووووف

اون اقای مطلقه به خاطر اینکه شهر دیگری زندگی میکنه کار داره و .....

البته دختر میگه کلاس نریم حوصله بر ولی اقاهه حرفی نداره بره

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

كلاساش مهم نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه اجباریه بدون کلاس مهر نمیزنند !!

دختر همستیه مون گفت انگار برررخی مراکز اینطوریند خب چه کار دارید ما شرکت میکنیم یا نه پول کلاسا رو بگیرید تمام

هشت صبح تا دو بعد از ظهر!!!

فکر کنم مطالب خیلی سنگینه  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کلاس مهمه اگه نرن کلاس هاش برگه ای که باید محضر ببرنو نمیدن.من خودم وقتی میخواستم ازدواج کنم رفتیم آزمایش ولی اون روز نتونستیم بریم کلاسش فرداش رفتیم.

میشه واسه خوشبختیم و خوب شدن مادرم صلوات بفرستین.ممنون
کلاس مهمه اگه نرن کلاس هاش برگه ای که باید محضر ببرنو نمیدن.من خودم وقتی میخواستم ازدواج کنم رفتیم آ ...

خب اقا قبلا کلاسا رو رفته 

بنظرم چون اقا مطلقست کلاسارو سنگین میزارن تا خوب حالیش کنن زندگی چجوریه

چه ربطی داره !!