2777
2789

خانما من حدود ۳هفته پیش شروع کردم پسرمو پوشک بگیرم روز پنجم دیگ یاد گرف هم جیش میگ هم پی پی شو ولی از پی پیش میترسید خیلی باهاش کار کردم ک یادگرفت ولی بعدش کم کم از دسشویی بدش اومد میگف پوشکم کن هرچی میگفتم جیش داری یا نه میگف ته ولی شلوارش جیش میکرد دیروزم گف پوشکم کن منم پوشک براش خریدم حالا انقد ذوق میکنه ک پوشکه به همه نشونش میده بعضیا میگن نباید پوشکش میکردی بعضیام میگن خوب کردی اینجوری بهش فشار میومد بزار چن ماه دیگ‌شروع کن بنظرتون کارخوبی کردم؟؟؟الان دوسالو دوماهشه گفتم هرموقع ک خودش دوس داشت از پوشک میگیرمش

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سنش نشه قایده نداره.اگر نمیتونه کنترل کنه پوشکش کن اما اگر بلده نه.چون یادش میره.بستکی ب قدرت کنت ...

عزیزم بلده فقط لج میکنه مثلا دیروز گفتم وای من جیش کردم تو شلوارم گف واااای بدو بریم دسشوبی جیش کن...نمیدونم واقعا چیکار کنم منم عصبی میشم توشلوارش میکنه یکی دوباری کتکش زدم واقعا فکر کردم ارزش ناراحتی خودمو پسرمو نداره

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
بدترین کارو کردی.هرچی بزرگتر شه حرف شنویش کم میشه و فهمیده که به راحتی میتونه حرفتو گوش نده.باید ب ت ...

واقعا؟؟؟ینی بازش کنم دوباره

سعی کن دستشوییتون رو قشنگ کنی تزیینش کن،خوشبوکننده های خوب بزنی تا خوشش بیاد بره دستشویی

کردم براش برچشب میزنم بهش جایزه میدم

هرچی بزرگتر بشه کارِتون سخت تر میشه

پس بعضیا میگن نزدیک ۳سالش بشه بهتر یاد میگیره

عزیزم بلده فقط لج میکنه مثلا دیروز گفتم وای من جیش کردم تو شلوارم گف واااای بدو بریم دسشوبی جیش کن.. ...

شما باید آرامش داشته باشی که بچه استرس نگیره

فرش هم کثیف شد فدای سرش چندوقت دیگه فرش هارو میشورید بهتر از این خدایی نکرده بچه ضربه روحی بخوره

واقعا؟؟؟ینی بازش کنم دوباره

من ب خاهرزادم یاد میدادم.اولش جیغ میزد همکاری نمیکرد.انیم ساعت ی بار میبردمش دسشویی تا خودش خیس نکنه.انقد تکرار کردم که جیشتو بگو تا همکاری کزد.باید بفهمه که از پوشک خبری نیس.

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
پس بعضیا میگن نزدیک ۳سالش بشه بهتر یاد میگیره

دختر منم اصلا همکاری نکرد

الان که 2سال و9ماهشه درست حسابی همکاری نمیکنه فقط پی پی رو میگه

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
من ب خاهرزادم یاد میدادم.اولش جیغ میزد همکاری نمیکرد.انیم ساعت ی بار میبردمش دسشویی تا خودش خیس نکنه ...

دقیقأ همینِ یکی دو هفته ای باید براش وقت گذاشت

هر نیم ساعت که بره دستشویی دیگه یاد میگیره هروقت داشت باید بره اونجا کارشو کنِ

دختر منم اصلا همکاری نکرد الان که 2سال و9ماهشه درست حسابی همکاری نمیکنه فقط پی پی رو میگه

وای چرا این بچه ها اینجورین😢😢😢😢

دقیقأ همینِ یکی دو هفته ای باید براش وقت گذاشت هر نیم ساعت که بره دستشویی دیگه یاد میگیره هروقت داش ...

من هر ۱ساعت میبردمش ولی اگ یادم میرف تووشلوارش میکرد