خانما من حدود ۳هفته پیش شروع کردم پسرمو پوشک بگیرم روز پنجم دیگ یاد گرف هم جیش میگ هم پی پی شو ولی از پی پیش میترسید خیلی باهاش کار کردم ک یادگرفت ولی بعدش کم کم از دسشویی بدش اومد میگف پوشکم کن هرچی میگفتم جیش داری یا نه میگف ته ولی شلوارش جیش میکرد دیروزم گف پوشکم کن منم پوشک براش خریدم حالا انقد ذوق میکنه ک پوشکه به همه نشونش میده بعضیا میگن نباید پوشکش میکردی بعضیام میگن خوب کردی اینجوری بهش فشار میومد بزار چن ماه دیگشروع کن بنظرتون کارخوبی کردم؟؟؟الان دوسالو دوماهشه گفتم هرموقع ک خودش دوس داشت از پوشک میگیرمش
برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ب خاهرزادم یاد میدادم.اولش جیغ میزد همکاری نمیکرد.انیم ساعت ی بار میبردمش دسشویی تا خودش خیس نکنه.انقد تکرار کردم که جیشتو بگو تا همکاری کزد.باید بفهمه که از پوشک خبری نیس.