نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!
داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
جدی میگییی؟؟؟ امیدوار شدم من فک میکردم اصلا با این پولم نمی تونم پیدا کنم😢😢😢 آخه قیمت صفرش خیلی ...
اره عزیزم
البته در نظر داشته باش ماشین کارکرده خرجشم بالاست ولی پراید کلا هم کم خرجه هم قطعاتش ارزونتر از همست
ولی امنیتم نداره. باید خیلی مراقب باشید
ولی چون پولتون همینقدره فعلا همینو بگیرید چون دو هفته دیگه دم عیده و گرونتر میشه. بعدا انشالله بهترشو میخرید
داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
دست دوم هم داره ف ی ل ط ر بالا سمت چپ رو بزنید و جست و جو کنید
نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!
اره عزیزم البته در نظر داشته باش ماشین کارکرده خرجشم بالاست ولی پراید کلا هم کم خرجه هم قطعاتش ارزو ...
اصلا قصدم این بود که بعد عید حوالی خرداد تیبا 2 بگیرم ولی ترسیدم تا اون موقع قیمتا خیلییی بالاتر بره و من همون موقع با اون پولم عین الان فقط بتونم پراید بخرم.
قصدم اینه زیاد سوارش نشم و بعدا عوض کنم.
به نظرت نگه دارم پولگو و همون خرداد بهترشو بگیرم یا همین الان اینو بگیرم؟
اصلا قصدم این بود که بعد عید حوالی خرداد تیبا 2 بگیرم ولی ترسیدم تا اون موقع قیمتا خیلییی بالاتر بره ...
نه بگیر
اصلا نگه ندار
تولید پراید میخواد متوقف شه و تیبا جایگزینشه پس قیمت هردو میره بالا
بعده انتخاباتم که همه چی گرون خواهد شد
ماشینم که کلا سیر صعودی داره
بخر بعدا به قیمت روز بفروش ضرر نمیکنی شاید سودم کنی عزیزم
فقط سعی کن این دو هفته بخری زودتر