2777
2789

کمکم کنید با کالری شماری اصلا کم نکردم میخوام یک رژیم سخت باشه یک ماهه 5کیلو کم کنم راحت شم از شرش

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

اسی تویه ماه ۵ کیلو اضافه کردم خواستی بگم 😁😁البته باردارم وشوخی بود

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح نهار شام‌ سبزیجات بدون سس بدون روغن بدون نون کلا .

بیشتر مایعات بخور

۵ کیلو توی یه ماه فکرکنم خیلی سخته .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

🍀Miracle Herbal Sliming Gamno🍀

کاهش 4 تا 10 کیلو در ماه 😉💪

بدون نیاز به رژیم و ورزش

🔻کاهش دهنده اشتها

🔺افزایش سوخت و ساز بدن

معجزه لاغری گیاهی گامنو مخصوص افرادی هست که بیشتر از 5 کیلو اضافه وزن دارندا وستپ وزنی کردن و زود میخان لاغر بشن 😍

کاملا گیاهی و بدون عوارض👌🏻

ترکیبات کپسول لاغری گامنو :

چای سبز، قهوه سبز، سورنجان، صبر زرد، هلیله سیاه، هل باد چشم، زیره سیاه، سنا، تخم کرفس، تخم کتان، جدوار، شنبلیله، لیمو و....

تعداد: 120 عدد

دوره مصرف: دوماهه

قیمت مصرف کننده: ۳۸0 هزارتومن

تعداد: 60 عدد

دوره مصرف: یکماهه

قیمت مصرف کننده: 270 هزارتومن

تعداد: 30 عدد

دوره مصرف: 15روزه

قیمت مصرف کننده: 1۹0 هزارتومن

کپسول 30 عددی به عنوان دوره ثبیت هم ارائه میشود. بعد رسیدن به وزن دلخواه بسته 30 عددی روزی یک عدد به مدت یکماه مصرف شود.  

🌱 معجزه لاغری گیاهی گامنو 🌱

🚛 ارسال رایگان به سراسر کشور

خب کاریی نداره قبل هر وعده غذا چه صبحانه ، چه نهار چه شام نیم ساعت قبلش همه گل خانومها تخم کتان با سیاه دانه بخوریین بعدشم به جای چای و آ ب گزنه دم کنین بخوریین نه دمنوشش رو فقط گزنه رو از عطاری بگیرین دم کنین بخوریین بعدش آ لوئه ورا بعد از وعده شام و نهار بخوریین البته خامش و یک کم تلخه و زهر مار با آ ب باید بخوریین لطفا خوب بجویینش که سر دلتون نمونه بعدشم روغن سیاه دانه و آ لوئه ورا هر شب به شکمتون بزنید همیین بووووس