2777
2789
زیتون و کوروش سراغ ندارم ولی خب جاهای دیگه رو میشناسم

کیانپارسیها  نه  وای اونجا کیسه پر پول میخواد    کجاها به غیر از کیانپارس سراغ داری  و خودت امتحان کردی اونجا را

با میکاپ و شنیون 400 

گلم من خودم تو سالن کار میکنم هزینه میکاپ ویژش ۲۵۰ هست ولی کارش فوقالعلادست البته اگه تاکید کنی که شنیون کار برات بیاره

پاداد هم عروسک هست و بتارای که کارشون خیلی خوبه اونا پایش از ۴۰۰ هست به بالا

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیانپارسیها  نه  وای اونجا کیسه پر پول میخواد    کجاها به غیر از کیانپارس سراغ د ...

کیانپارس نورا و تیکا و پروانک کارشون خوبه ولی خب خیلی گرونه درست میگی عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
گلم من خودم تو سالن کار میکنم هزینه میکاپ ویژش ۲۵۰ هست ولی کارش فوقالعلادست البته اگه تاکید کنی که ش ...

عزیزم  سالنت کجاست   پاداد دوره  برام  سالن شما کجاست ؟  کرم و زیرساز خیلی برام مهمه گلم

عزیزم  سالنت کجاست   پاداد دوره  برام  سالن شما کجاست ؟  کرم و زیرساز خیلی ...

من باهنر میشینم سالن همکارمه من پیشش کار میکنم به تازگی رفتم اونجا

سالنش کوچیکه ولی پاخور زیاد داره و خیلی از کاراش راضین مشتریا 

جشنت کی هست ؟میخوای بیا نمونه کاراشو ببین

کیانپارس نورا و تیکا و پروانک کارشون خوبه ولی خب خیلی گرونه درست میگی عزیزم

بعد اینکه من چون موهام  کم پشتن مخصوصا جلوهاشون  دوست دارم کلاه گیس بزنم    نظرتون چیه ؟  البته کلاه گیس طبیعی باشه   بنظرت آرایشگاهها دارن ؟

بعد اینکه من چون موهام  کم پشتن مخصوصا جلوهاشون  دوست دارم کلاه گیس بزنم    نظرت ...

موهات تا کجاته گلم؟ خیلی کم پشته؟

باید ببینمشون گلم

اتفاقا دیروز یه کار با کلاه گیسش رو دیدم خیلی خوب بود ولی خب نباشه بهتره 

اگه خیلی خیلی کم پشتن و کوتاه کلاه گیس بزن اگر نه که مو اضافه کن طبیعی تره