عزیزم چرا جدا نمیشی؟یا اینکه کمکش کنید ترک کنه همراه خونوادش،همسایه ما شوهرش معتاد بود، رفت قهر شوهرش بزور برش گردوند خانمه خودش تو حمام آتیش زد،شوهره ترک کرد رفت زن گرفت باز،دو پسر هم داشت بنده خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای کاش میشد،ولی وقتی تو این حال میبینمش اعصابم بهم میریزه
عزیزم شرایطتو نمیدونم ولی اینو میدونم آدم یه بار متولد میشه و فرصته زندگی داره باید هرطور شده از زندگیت لذت ببری نباید بخاطر کسی که واسه خودشم ارزش قائل نیست زندگیو خوشیتو حروم کنی
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عزیزم چرا جدا نمیشی؟یا اینکه کمکش کنید ترک کنه همراه خونوادش،همسایه ما شوهرش معتاد بود، رفت قهر شوهر ...
😭
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
من فکر میکنم هیچ چیز تو دنیا ارزش اینو نداره که تو به خاطرش عذاب بکشی و ناراحت باشی .....وقتی میتونی تغییر بده زندگیتو نمیتونی تلاش کن نتونستی افتادی زمین پاشو باز تلاش کن شاید خیلی بیافتی خورد بشی شاید بعضی موقع ها دیگه نای بلندشدن نداشته باشی اما به خاطر خودتم که شده (هیچ چیز بالاتر وباارزش تر از خودت نیست)پاشو وبجنگ ..زندگی زیباست اما بعضی موقع ها برای خوشبختی باید بجنگی😊😊😊
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
بهش گفتم دوستت اعتياد داره؟گفت نه فقط شيشه ميكشه معتاد نيس😓