2777
2789
عنوان

تاحالا بچتون چشم زدن

486 بازدید | 42 پست

امشب پسرم خوب خوب بود رفتم خونه مادر شوهرم همسایش اونجا بود همینکه بچه منو دید خدا. شاهده بچم چای ریخت سوخت ک خداروشکر زیاد نبود زود خوب شد از وقتی زنه دیده بچم تا الان داره همینجوری گریه میکنه نمیخوابه دیونه شدم از بیخوابی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم ده سالم شده بود حسابی قد کشیده بودم عمم بعد دو سال دیدم گفت وااآااایییی😱😱😱مهسااااا چقد قدت بلند شدههههه😱😱😱😱😳😳😳😳

من شب تا صبحش تب کردم و فرداش از شدت شکن درد راهی بیمارستان شدم دیگه از اون موقع به چشم زخم اعتقاد پیدا کردم

همیشه هم از عمم فراریم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🤭

خیلی پسر من تپل بود جاریم چشش میزد خدا شاهده ی شب رفتیم میگفت چقدرررر چاقه فلانه از فرداش ب مدته 1 هفته سرما خوردگی شدید گرفت کلیی لاغر شد

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55