حرف از مطالعه و بحث در بارهی کتاب و فیلم که میشه نهایتا تاپیک در یک صفحه تمومیشه!ولی اسم خانواده شوهر و عکس از لباس و خونه زندگی بیاد تاپیک تا صفحه۱۰۰هم ادامه پیدا میکنه!😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه درسته؟دایم دعوا و چشم و همچشمی و غیبت؟من نمیگم خودم اهل هیچ خاله زنگ بازی نیستم ولی این سایت دیگ ...
من دوران نوجوونیم خیلی کتاب میخوندم بخاطر همینم با همسنای خودم نمیتونستم درست ارتباط برقرار کنم اخه اونا خیلی فرق داشت طرز فکرشون.بعدش یمدت دورشدم از کتاب ولی الان دوباره شروع کردم حالم خیییییلی بهتر شده
من دوران نوجوونیم خیلی کتاب میخوندم بخاطر همینم با همسنای خودم نمیتونستم درست ارتباط برقرار کنم اخه ...
منم زیاد در برقراری ارتباط قوی نیستم در واقع دوست پیدا کردن برام سخت بوده همیشه ولی از اینکه مردم اینهمه دایم در فکر لباس و تفریح و غیبت و این حرفا هستن هم تعجب میکنم!