2777
2789

حرف از مطالعه و بحث در باره‌ی کتاب و فیلم که میشه نهایتا تاپیک در یک صفحه تمومیشه!ولی اسم خانواده شوهر و عکس از لباس ‌و خونه زندگی بیاد تاپیک تا صفحه۱۰۰هم ادامه پیدا میکنه!😔

واقعا خیلی کتاب خوندن عالیه.اصلا ادمو از این دنیا خارج میکنه.ارامش میده. کاش همه کتابخون بشن

کاش !!!سالهاست فقط و فقط کتابه که به من ارامش میده!در تعجبم اینایی که مطالعه ندارن موضوع صحبت از کجا گیر میارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیای سوفی

قصری در پیرنه (گوردر) 

جنس دوم (سیمون دوبووار)

جاودانگی (میلان کوندرا)

مسخ (کافکا)

بیگانه (کامو)

ساعت ساز نابینا (ریچارد داوکینز)

سرزمین گوجه های سبز (مولر)

نامه ای به کودکی که هرگز زاده نشد (فالاچی)

زن =مرد
اخه درسته؟دایم دعوا و چشم و همچشمی و غیبت؟من نمیگم خودم اهل هیچ خاله زنگ بازی نیستم ولی این سایت دیگ ...

من دوران نوجوونیم خیلی کتاب میخوندم بخاطر همینم با همسنای خودم نمیتونستم درست ارتباط برقرار کنم اخه اونا خیلی فرق داشت طرز فکرشون.بعدش یمدت دورشدم از کتاب ولی الان دوباره شروع کردم حالم خیییییلی بهتر شده

من دوران نوجوونیم خیلی کتاب میخوندم بخاطر همینم با همسنای خودم نمیتونستم درست ارتباط برقرار کنم اخه ...

منم زیاد در برقراری ارتباط قوی نیستم در واقع دوست پیدا کردن برام سخت بوده همیشه ولی از اینکه مردم اینهمه دایم در فکر لباس و تفریح و غیبت و این حرفا هستن هم تعجب می‌کنم!

اخه درسته؟دایم دعوا و چشم و همچشمی و غیبت؟من نمیگم خودم اهل هیچ خاله زنگ بازی نیستم ولی این سایت دیگ ...

برای همینه کشور ما هنوز جز جهان سومی هاس

مردم بقیه کشورا همش درحال پیشرفتن ولی ما هنوز گیر مادرشوهر و یسری سنتها و رسمای مسخره ایم

من دوران نوجوونیم خیلی کتاب میخوندم بخاطر همینم با همسنای خودم نمیتونستم درست ارتباط برقرار کنم اخه ...

من نوجوونی ویکتور هوگو و دانیال استیل و سینوهه میخوندم و بقیه رمان های اشغال ایرانی !برای همین درک کردن همسن های خودم برام سخت بود 

1_کوری

2_بیشعوری

3_قانون شفا

4_چهار اثرفلورانس

5_راز

6_چه کسی پنیر مرا خورده است

7_تصویر دوریانگری

8_قانون توانگری

9_چشم دل بگشا

10_ملت عشق

الانم ک دارم یک ب علاوه یک میخونم

دوستان ممنون میشم تایپک آخرم راهنماییم کنید