حالا اگه همسرتم باهات روراست نیس یا میدونه شما باهاش صادق نیستی اشکالی نداره مثه بعضی زن و شوهرا که میدونن خیلی همو دوس ندارن فقط با هدف مشترک سر زندگین
من از این دست تاپیک ها خوشم نمیاد بزنم ولی چیکار کنم
مام دل داریم دیگه گاهی میخواد بترکه😂
ممنونتون میشم🌹
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
خیلی خیلی آدم پستیه . فهمیده من واسع وام رفته بودم بانک . بهم میگه من چند برابر پول وام رو بهت میدم فقط باهام تلفنی حرف بزن . آرامشی رو که از تو میگیرم تا به حال از هیچ چیز نگرفتم 😡😡😡
هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
منم همین مشکل و داشتم ولی دارم با خودم کنار میام هیچکس ب اندازه ی من عاشق و هیچکس به اندازه ی اون نامرد نبود دارم میگم لیاقت دوست داشتنمو نداشت اگ ازدواج کنه نمیترسی؟من فقط از ازدواجش میترسم همین
من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
۵ سال ، یسال که بگذره کامللل فراموش میشه اگه ناخود اگاه هم یادت بیاد حس دلتنگی یا ناراحتی نیست، من شده اهنگی گوش کردم مثلا دیروز ، بعد چون با اوون شخص این اهنگو گوش کردم یهو بدم اومد دلم گرفت ، نه بخاطر اینکه هنوز دوسش دارم چون ندارم یا اینکه نیستش ، بخاطر القای اوون حس اوون موقع . اوونم در حد چند ثانیه