2777
2789
عنوان

بنظرتون گناهه متاهل باشی وهنوزب کسی ک دوسش داشتی قبلافک کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا یادتون میره ، خانوماهم معمولا یادشون میره ، عجیبه اینجا اینارو میشنوم 🤔🤔🤔🤔😐 منکه مجردم والا ...

عشق اول آدمو داغون میکنه من بعدیش  یادم میره البته یکی بیشتر بعدش نبود ولی اون اولی نمیشه 😂

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              

شهرزاد

خاطره ها که نمیمیرن، میمیرن؟ این اتاق تاریک ذهن آزاد ترین جای جهانه.

همه چی از توش میاد و میره،فکر،رنگ،خیال،خاطره

مهم اینه که چیو نگه میداری چیو میریزی دور. من اینو یاد گرفتم.

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه ها من چند وقت پیش رفتم بانک . اونجا یه بیشعور از روی فرمی که پر کرده بودم شمارمو برداشته بود . از وقتی که از بانک اومدم بیرون مزاحمم میشه . چیکار کنم.

خطم رو که به هیچ عنوان نمیتونم عوض کنم چون ده ساله دارمش و به عنوان خط ثابتم حساب میشه و هم اینکه شوهرم شک میکنه.

بلاکشم میکنم به یه خط دیگه مزاحم میشه تا حالا چندین شمارشو بلاک کردم 

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

فکر کردن به کسانی که دوسشون داریم یک امر غیرارادی است که مغز ما بطور ناگهانی ممکنه انجتمش بده

گاهی وقتا یه اتفاق کوچیک یک جمله و یا یه کلمه ممکنه اونو برامون تداعی کنه

افکار و باورهای ما بطور اتوماتیک غربالگری میکنن و صرفا ادمهایی که واقعا بهشون علاقه داریم رو بخاطر میسپارن